Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Δ.Τ ΑΝΤ1:Δυναμική πρεμιέρα για το «Dancing On Ice»




Το νέο show του ΑΝΤ1 θριάμβευσε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά, αγγίζοντας μάλιστα σε ορισμένα απ’ αυτά το 56.1%!
Το Dancing On Ice απέσπασε τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης xθες, αφήνοντας πίσω και με μεγάλη διαφορά, τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς
Στο σύνολο του κοινού η διαφορά από το δεύτερο κανάλι ήταν 19 μονάδες!
Δυναμική πρεμιέρα για το «Dancing On Ice» σε μια τηλεοπτική βραδιά με πολλές ιδιαιτερότητες. Με εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης που έφτασαν συνολικά το 40.9%, τερμάτισε πρώτο στη ζώνη του. Οι επιδόσεις στο νέο show του ΑΝΤ1 ήταν πραγματικά εντυπωσιακές, καθώς με την πρώτη εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες, έκλεψε την παράσταση!

Πιο συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 15 - 44 η διαφορά από το δεύτερο κανάλι, την ίδια ώρα, ήταν 25.4%, ενώ στις γυναίκες στο 15 - 44, η διαφορά από το δεύτερο κανάλι, ήταν 33.3 %!
Στο σύνολο του κοινού η διαφορά από το δεύτερο κανάλι ήταν 19 μονάδες.
Στην εντυπωσιακή πρεμιέρα του «Dancing οn Ice» γνωστά, ταλαντούχα και αγαπητά πρόσωπα, μετά από εντατικές πρόβες που διήρκησαν περισσότερο από δύο μήνες, μας κέρδισαν από την πρώτη κιόλας εμφάνισή τους με τις χορευτικές επιδόσεις τους στον πάγο.
Σε όλα τα Live οι διάσημοι συμμετέχοντες θα βάζουν τα δυνατά τους και σε συνεργασία με τον δικό τους επαγγελματία χορευτή, θα έχουν κάθε φορά, έναν και μόνο στόχο: να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να χαράξουν την πιο εντυπωσιακή πορεία, στην πίστα του «Dancing On Ice»!
Ήδη από την πρώτη τους χορογραφία μας έδωσαν μια πρώτη εικόνα για το τι θα ακολουθήσει, έτσι, οι επαγγελματικές φιγούρες, τα αστραφτερά κοστούμια σε συνδυασμό με τη ρυθμική μουσική καθήλωσαν κοινό και κριτική επιτροπή, που φανατικά θα τους περιμένει κάθε βδομάδα στο νέο Κυριακάτικο ραντεβού!
Η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, λαμπερή όπως πάντα, μας...
υποδέχτηκε και μας υποσχέθηκε ένα υπερθέαμα με πολλή ψυχαγωγία που θα «κλείσει το μάτι» στο χαμόγελο, που τόσο έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή.

Στη συνέχεια, οι κριτές (Έλενα Παπαρίζου, Αλέξης Κωστάλας, Πέτρος Κωστόπουλος) έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στο show με τις ατάκες, τα αστεία και τις παρατηρήσεις τους, «ζεσταίνοντας το κλίμα» με το χιούμορ τους!

Δυναμική ήταν η πρεμιέρα «Dancing οn Ice» και στα Social Media! Το νέο show του ΑΝΤ1 πρωταγωνίστησε τόσο στο Facebook, αφού χιλιάδες χρήστες από το πρώτο κιόλας live έκαναν like στην Fanpage του, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.facebook.com/#!/pages/ANT1-Dancing-on-Ice/303893182960553, όσο και στο Twitter στο @DOI_ANT1.

Στο πρώτο Live τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια βαθμολογήθηκαν μόνο από την κριτική επιτροπή, ενώ δεν υπήρξε αποχώρηση. Με άριστα το «6» για τον κάθε κριτή, το ζευγάρι που απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία ήταν το τελευταίο κατά σειρά εμφάνισης: SHAYA – MATTEO, με 12 βαθμούς!

Τα ζευγάρια εμφανίστηκαν με την εξής σειρά:

1. ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ – MARINA: «BEAT IT», FALL OUT BOY
2. ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ – JANEK: «LET THE MUSIC PLAY», BARRY WHITE
3. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ – GENE: «ΒΥΘΟΣ», ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ – ΝICOLE: «RELAX», FRANKIE GOES TO HOLLYWOOD
5. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ – ALEXEY: «ARE YOU GONNA GO MY WAY», LENNY KRAVITZ
6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ – OLGA: «ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ», ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ
7. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ – ΑΝΤΟΝ: «PAPI», JLO
8. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΕΡΓΗ – DIMA: «BORN THIS WAY», LADY GAGA
9. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ – MAGDALENA: «FREEDOM», GEORGE MICHAEL
10. ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ - ANDRIY: «REHAB», AMY WINEHOUSE
11. ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ – JENNIFER: «SORRY», MADONNA
12. SHAYA – MATTEO «I WILL ALWAYS LOVE ΥΟU», WHITNEY HOUSTON


Ακολουθούν τα βιογραφικά των διαγωνιζομένων:


1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ - OLGA
Γεννήθηκε στη Λεμεσό και από νηπιακή κιόλας ηλικία, ξεκίνησε να τραγουδάει. Η γνωριμία του με το κοινό, έγινε σε ηλικία 17 ετών, όπου αρχίζει και η καριέρα του, ενώ είναι ο πρώτος Κύπριος τραγουδιστής που κατάφερε να κάνει «Διπλό Πλατινένιο Δίσκο» στη χώρα του, με εγχώρια δισκογραφική παραγωγή. Το 1999 γίνεται μέλος των «One», του πρώτου νεανικού αντρικού συγκροτήματος στην Ελλάδα. Το 2003, μετά τη διάλυση του group, ακολούθησε solo καριέρα. Ο Κωνσταντίνος έχει εμφανιστεί 3 φορές στο διαγωνισμό της Eurovision, έχει κυκλοφορήσει 8 δίσκους και singles με τους «Οne» και 10 solo. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει: ο Γιάννης Πάριος, η Άννα Βίσση, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Γιάννης Σαββιδάκης, ενώ έχει συνεργαστεί με: τον Σάκη Ρουβά, τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά και με τον Bryan Adams! Φέτος, βρίσκεται στην «Αρχιτεκτονική» μαζί με την Ελένη Δήμου, με την οποία έχει κι ένα ντουέτο στο καινούργιο του album με τον τίτλο: «Για όλα ικανός».

Παρτενέρ του, η Olga 20 ετών από τη Ρωσία.
Έχει κερδίσει σε πολλούς διαγωνισμούς πατινάζ στη Ρωσία.


2. VASSILIOS KOSTETSOS – MAGDALENA

Ο Vassilios γεννήθηκε στην Αθήνα και σχεδιάζει ρούχα από την ηλικία των 9 ετών! Το 1990 εγκαινίασε το δικό του Brand και άνοιξε το δικό του στούντιο στο Κολωνάκι. Την ίδια εποχή παρουσίασε και την πρώτη του συλλογή «Ηaute Couture». Πολύ γρήγορα αναδείχτηκε ως ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές της εποχής του. Κάθε χρόνο οργανώνει τουλάχιστον 2 επιδείξεις μόδας, ενώ τις δημιουργίες του έχουν φορέσει στην πασαρέλα τα διασημότερα top models όλου του κόσμου, όπως: η Kate Moss, η Carla Bruni, η Eva Herzigova, η Cindy Crawford κ.α.
Συλλογές «VASSILIOS KOSTETSOS» έχουν παρουσιαστεί στο Dusseldorf της Γερμανίας, στη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας του Νέου Δελχί, αλλά και στο Covent Garden του Λονδίνου. Τα τελευταία τρία χρόνια κινείται και ζει μεταξύ Αθήνας, Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες, ενώ είναι ο μοναδικός Έλληνας σχεδιαστής που έχει παρουσιάσει τις συλλογές του, διεθνώς, στο «MERCEDES BENZ NEW YORK FASHION WEEK». Δημιουργίες του έχουν φορέσει μεταξύ άλλων: η Kelly Rowland, αλλά και ο Jesse Williams («Grey’s Anatomy»).

Παρτενέρ του, η Magdalena 35 ετών από την Πολωνία.
Έχει κερδίσει τη 2η θέση στο «Πρωτάθλημα Πολωνίας».


3. SHAYA – MATTEO

H Shaya Hansen ξεκίνησε την καριέρα της, συμμετέχοντας στο τηλεοπτικό show «POP STARS», το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των «Hi-5», του πιο πετυχημένου «All Girl Pop Band».
Μετά τη διάλυσή τους, η Shaya συνέχισε την καριέρα της ως solo artist, ενώ συνεργάστηκε με τους: Stereo Mike, Stavento, TNS, Σταμάτη Γονίδη, Κώστα Μαρτάκη, Mark Angelo κ.α.
Το 2010 κυκλοφόρησε το super-hit single «Far From Everything», σε συνεργασία με τον Mark F. Angelo, από το άλμπουμ του με τίτλο: «Play. Pause. Stop. Rewind». Ακολούθησε η κυκλοφορία του πρώτου solo album της «Resurrection», το οποίο περιέχει και τα hit singles «In your eyes» και «If Only».
Η Shaya πέτυχε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αναδειχθεί σε μια από τις πιο αξιόλογες performer της Ελληνικής pop/dance σκηνής. Μαζί με τον Mark F. Angelo είναι υποψήφιοι για το βραβείο «BEST GREEK ACT», στα «MTV European Music Awards 2011»! Από 14 Οκτωβρίου η Shaya βρίσκεται στο «Fix», μαζί με τον Νίνο, την Πάολα, τον Mark F. Angelo και τον Λούκα Γιώρκα.

Παρτενέρ της ο Matteo, 24 ετών από την Ιταλία.
Έχει αναδειχθεί 3 φορές νικητής στο «Ιταλικό Πρωτάθλημα».

4. ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ- JENNIFER

Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ είναι μόνο μερικές από τις πολλές ιδιότητες του Θέμη! Τελειόφοιτος της Γερμανικής Φιλολογίας Αθηνών και απόφοιτος του «Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας», είναι ο… μακροβιότερος παρουσιαστής του «Mad»! Ο κεντρικός οικοδεσπότης των «Mad Video Music Awards», τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκεται στην παρέα του «Μες στην Καλή Χαρά», μαζί με τη Ναταλία Γερμανού. Από το 2006 είναι «Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας της Amita Motion», ενώ κάθε Σαββατοκύριακο στις 5 το απόγευμα, παρουσιάζει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή, από τη συχνότητα «89,8 Δρόμος FM».
Παρτενέρ του, η Jennifer, 27 ετών από τη Ρωσία.
Είναι κάτοχος του τίτλου «Master of Sports of Russia».


5. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ – ANTON

Επιχειρηματίας, ηθοποιός και πάνω απ' όλα μητέρα, η Χριστίνα Παππά ξέρει να συνδυάζει την καριέρα, με την κοινωνική ζωή! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, αλλά ήρθε στην Αθήνα για να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού. Σπούδασε στη «Δραματική σχολή της Ευγενίας Χατζίκου» και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως: «Άφρικα», «Λάμψη», «Καλημέρα Ζωή», «Τμήμα Ηθών» και τον χειμώνα του 2011, ήταν μία από τις εντυπωσιακές «Real Housewives of Athens». Τα τελευταία πέντε χρόνια συμμετείχε σε κορυφαίες Ιταλικές τηλεοπτικές σειρές, αλλά και σε κινηματογραφικές παραγωγές. Το 2003 βραβεύθηκε στα «Ιταλικά Κινηματογραφικά Βραβεία» ως η «Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Ηθοποιός». Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στον γιο της Δημήτρη, τον οποίο απέκτησε όταν ήταν μόλις 16 ετών!

Παρτενέρ της ο Αnton 23 ετών από τη Ρωσία.
Έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής στο «Cup of Russia».


6. ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ – MARINA

Τον Κώστα Φραγκολιά τον γνωρίσαμε το 1999 μέσα από το modeling και μέχρι σήμερα, έχει κάνει φωτογραφίσεις για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως: Vogue, Status, Nitro, Esquire, Max, Cosmopolitan. Το 2001 και 2002 συμμετείχε στα shows των: Ferre, Bikkemberg, Massimo Rabacci και Cavalli. Τηλεοπτικά, τον πρωτοείδαμε στο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι «MAD», ενώ υπήρξε συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή «ΟΛΕ» στο Star Channel. Τον έχουμε συναντήσει σε τηλεοπτικά διαφημιστικά (μεταξύ των οποίων είναι τα προϊόντα: Heineken, Amita, Sprite, ΟΤΕ, ΣΟΚΟΦΤΕΤΑ,) αλλά και σε πολλά σήριαλ της Ελληνικής τηλεόρασης όπως: «Τηλεμπόρα», «30 Μέρες Αγωνία», «Πολυκατοικία», «Όλα στον αέρα», «Η Ζωή του Κώστα Καρυωτάκη» και στην εκπομπή «Guinness World Records Show» στο MEGA. H κινηματογραφική του καριέρα περιλαμβάνει συμμετοχή στην «Κληρονόμο», αλλά και πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «Σούλα Έλα Ξανά» και «Λούφα και Παραλλαγή Ι4». Από το 2003 ασχολείται με τον αθλητισμό, ειδικά με το ποδόσφαιρο και έχει στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα του «Πανελευσινιακού» και πρώτος σκόρερ στη Δ’ κατηγορία, ενώ το 2004 μεταφέρθηκε στην ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών.

Παρτενέρ του, η Μαρίνα 27 ετών από την Εσθονία. Έχει κερδίσει τον τίτλο «Πρωταθλήτρια Εσθονίας».



7. ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ - ANDRIY
Η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού είναι απόφοιτη της «Σχολής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος». Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», ενώ ακόμα έχει συμμετάσχει στα σήριαλ: «Σε είδα», «Amore mio», «Αν μ’ αγαπάς». Έχει λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις όπως: «Γεια σου Τσολιά μου», «Παραμύθια στο Μίξερ», «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι». Επίσης χορεύει και ως «cheerleader», στην ομάδα του Παναθηναϊκού!

Παρτενέρ της ο Andriy, 28 ετών από την Ουκρανία.
Έχει αναδειχθεί «Πρωταθλητής Ουκρανίας» και έχει συμμετάσχει στο «Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ».



8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ - NICOLE
O Ολυμπιονίκης ποδηλασίας του 2004 Γιώργος Χειμωνέτος, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες αθλητές! Έχει κατακτήσει 3 φορές τον τίτλο του «Παγκόσμιου Πρωταθλητή» και του «Πρωταθλητή Ευρώπης» και 12 φορές τον τίτλο του «Πρωταθλητή Ελλάδος»! Η τηλεοπτική του καριέρα ξεκίνησε το 1994 ως συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή «Bravo», ενώ έχει συμμετάσχει και σε περισσότερα από 7 σήριαλ. Ως μοντέλο έχει εκδώσει 3 προσωπικά ημερολόγια, έχει λάβει μέρος σε καμπάνιες μεγάλων εταιρειών όπως: Nike, Adidas, Oakley, Rilken κ.α., καθώς και στις πασαρέλες των διασημότερων Ελλήνων σχεδιαστών. Σήμερα, ζει μεταξύ Αθήνας και Ρόδου, όπου διατηρεί το δικό του «Beach Bar».
Παρτενέρ του η Nicole, 23 ετών από τις ΗΠΑ.
Έχει κερδίσει το Ασημένιο Μετάλλιο στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ στο «Παναμερικανικό Πρωτάθλημα».



9. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ- ALEXEY
Ηθοποιός και τραγουδίστρια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σπούδασε στο «Θέατρο Τέχνης- Κάρολος Κουν». Έχει λάβει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, μία από τις πιο γνωστές, το «Σεσουάρ για δολοφόνους», ενώ τηλεοπτικά την έχουμε δει στις σειρές: «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», «Πολυκατοικία», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Βig Bang» και πολλές άλλες. Τώρα, μαζί με το συγκρότημά της «Μamacita On Fire», τη συναντάμε στο «Bourbon» Γλυφάδας.

Παρτενέρ της ο Alexey, 23 ετών από τη Ρωσία.
Έχει αναδειχθεί 3 φορές «Πρωταθλητής Αγ. Πετρούπολης».



10. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΕΡΓΗ – DIMA

Η Μαριάννα ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών να ασχολείται ερασιτεχνικά με το μαχητικό άθλημα του «Muay Thai» (Ταϊλανδέζικη Πυγμαχία). Ξεχώρισε πολύ γρήγορα και έτσι, σε ηλικία μόλις 15 ετών, το 2006, επιλέχθηκε για να διεκδικήσει τον Ευρωπαϊκό τίτλο της «W.K.N» («World Kickboxing Network»), στη Γερμανία. Το 2007 η αρμόδιοι φορείς στην Ελλάδα, επέλεξαν τη Μαριάννα να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα «Muay Thai» και να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο: «I.M.C» («International Muay Thai Council»). Σε ηλικία 19 ετών, η Μαριάννα είναι η πρώτη Ελληνίδα που γράφτηκε στο «Top 10 Female Fighters», του «World Muay Thai Magazine».
Σπουδάζει στη «Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών», (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο), με κατεύθυνση και κλήση στην «Αθλιατρική», ενώ παράλληλα, εργάζεται στην αλυσίδα γυμναστήριων του «Diamond Camp» ως εκπαιδεύτρια, συνεχίζοντας επαγγελματικά να αγωνίζεται στο στιλ του «Muay Thai» και της «Επαγγελματικής Πυγμαχίας».

Παρτενέρ της, ο Dima 22 ετών, από την Ουκρανία.
Έχει κατακτήσει τη 2η θέση στο «Πρωτάθλημα Ουκρανίας».


11. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ- GENE
H Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Σχολή του ΑΝΤ1. Η επίσημη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στο TV Μακεδονία σε ηλικία 18 ετών, οπού έκανε διεθνές ρεπορτάζ, ενώ αργότερα απέκτησε τη δική της εκπομπή στο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι «MAD». Το ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό, τη γνώρισε μέσα από τη συχνότητα του «Alter» και τις εκπομπές: «TV Weekend» και «Πολύ Μπλα Μπλα». Στον συγκεκριμένο σταθμό, συμμετείχε ακόμα στην εκπομπή: «Showbiz News», ενώ παρουσίασε για δύο χρόνια τη δική της εκπομπή μαγειρικής με τίτλο: «Στην κουζίνα». Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Σταματίνα παντρεύτηκε τον δικηγόρο Θέμη Σοφό και δηλώνει… έτοιμη να γίνει μαμά!

Παρτενέρ της ο Gene 28 ετών, από τις ΗΠΑ.
Έχει συμμετάσχει στο «Παναμερικανικό Πρωτάθλημα/ Ηollywood Coach»


12. ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ - JANEK
Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είναι κόρη της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη και του δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Αν και δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα των γονιών της, η Μαρία-Ελένη από το 2005 βοηθάει τον πατέρα της στο δικηγορικό του γραφείο, ενώ έχει δουλέψει ως στιλίστρια δίπλα στον Ηλία Μιχαλόλια και αργότερα μόνη της, στα video clips του Κώστα Καπετανίδη. Λατρεύει τα ταξίδια, τη φωτογραφία και έχει ασχοληθεί πολύ με τον χορό, αφού γνωρίζει από μπαλέτο… μέχρι και φλαμένκο! Αυτή την περίοδο σπουδάζει χορό στη «Σχολή της Γκαλένας Βελίκοβα» και ταυτόχρονα μαθαίνει Ρώσικα. Την έχουμε ακούσει από τη ραδιοφωνική της εκπομπή, στον σταθμό «Flash 96,0», έχουμε διαβάσει άρθρα της στο site «lifestyleoptions.gr» και τώρα την απολαμβάνουμε να γράφει στο δικό της site «mesaseola.gr».

Παρτενέρ της ο Janek 23 ετών, από την Πολωνία. Έχει αναδειχθεί «Πρωταθλητής Πολωνίας», ενώ έχει συμμετάσχει στο «Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ».

Αυτοί είναι λαμπεροί συμμετέχοντες του «Dancing On Ice». Τους πρωτοείδαμε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στη μεγάλη πρεμιέρα και θα τους παρακολουθούμε κάθε Κυριακή στις 21:00, να βγαίνουν στην παγωμένη πίστα και να ανεβάζουν τη θερμοκρασία κατακόρυφα με εντυπωσιακές φιγούρες, που κόβουν την ανάσα σε κοινό και κριτική επιτροπή.

Επισκεφτείτε το Official Minisite του Dancing On Ice στην διεύθυνση:www.antenna.gr/dancingonicewww.antenna.gr/da

Εδώ, θα βλέπετε όλα τα βίντεο από τις πρόβες και τα live performances του κάθε διαγωνιζόμενου, αλλά και ολόκληρο το επεισόδιο κάθε Κυριακή. Ακόμα στο minisite θα υπάρχουν photos, νέα και backstage υλικό, αλλά και ειδική σελίδα για online voting.


It’s show time με «Dancing οn Ice», για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάθε Κυριακή στις 21:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου