Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μαριάννα Καλλέργη «Ο Κωστέτσος μου είχε πει ότι θα φύγει»



Λίγα λεπτά μετά το δεύτερο live του «Dancing on Ice» η Μαριάννα Καλλέργη αποκάλυψε πως γνώριζε ότι θα αποχωρήσει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε εκμυστηρευτεί στους συμπαίκτες του ότι θα αποχωρήσει, καθώς δυσκολευόταν ιδιαίτερα στις χορογραφίες στον πάγο. Ήταν κάτι που δεν άντεχε, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος αφού στις εμφανίσεις του έτρεμαν τα πόδια του. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα κάνει πράξη τη σκέψη του αφού όπως δήλωσε η Μαριάννα Καλλέργη, όλα τα έλεγε «μεταξύ σοβαρού και αστείου»...


«Μου το είχε πει ο Βασίλειος, ότι άμα γίνει κάτι τέτοιο (σ.σ. αν είναι προτεινόμενος) θα το κάνει. Πιστεύω ότι είναι δυναμικός άνθρωπος. Το έκανε επειδή το ήθελε» δήλωσε η 19χρονη αθλήτρια.

Η Μαριάννα Καλλέργη περιέγραψε τη συμπεριφορά του Βασίλειου Κωστέτσου στα παρασκήνια του δεύτερου live του «Dancing on Ice»: «Ήταν πολύ αγχωμένος πάντα, όπως όλοι μας άλλωστε, αλλά ο Βασίλειος ήταν λίγο παραπάνω. Και έκανε πλάκα και έλεγε ότι θα αποχωρήσει. Έτσι όπως μου το είπε “στην πλάκα” δεν το πίστεψα στην αρχή. Αλλά τελικά το ’πε και το ‘κανε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου