Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Νάνα Μούσχουρη Οι αντιδράσεις συνεχίζονται...



Οι αντιδράσεις για τη συνέντευξη της Νάνας Μούσχουρη στη γερμανική ιστοσελίδα «Welt Online», όπου η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια μίλησε με σκληρά λόγια για την Ελλάδα και τους Έλληνες, συνεχίζονται.

Ο Ντέμης Ρούσσος μίλησε τηλεφωνικά στο Star και εξέφρασε την αντίθεσή του: «Η κυρία Μούσχουρη είναι Γερμανίδα πια, δεν έχει το ελληνικό μέσα της. Πότε το έχει και πότε δεν το έχει η Νανά. Η Νανά δεν ξέρεις ποτέ! Πότε είναι βέρα Ελληνίδα, πότε είναι κόντρα. Επειδή ζει στη Γερμανία εκεί πέρα, στην Ελβετία, πάει με αυτούς. Δεν βλέπει τα χάλια που έχουμε εμείς κάτω που οι άνθρωποι υποφέρουν. Κι εγώ εκτός Ελλάδος ζω, αλλά σκέφτομαι πολύ διαφορετικά»....


Ο τραγουδιστής, Βασίλης Λέκκας, μιλώντας στο «Ράδιο 9» είπε την άποψή του: «Αν όχι μόνο εγώ, η πλειοψηφία των καλλιτεχνών, είναι αντίθετοι με την κυρία Μούσχουρη. Είναι τόσο τραγικές οι συνθήκες για τον ελληνισμό, που όταν ένας Έλληνας διεθνούς εμβέλειας βγαίνει και βγάζει τέτοια μομφή κατά του Ελληνικού, πρέπει να ντρέπεται και δεν πρέπει να ξαναεμφανιστεί σε αυτόν τον τόπο. Όχι μόνο στο Ηρώδειο που τιμάται κάθε χρόνο με διάφορα, με κομματικές αποχρώσεις. Και βγαίνει τώρα να κάνει αυτή την τοποθέτηση στον ελληνικό λαό. Εδώ τραβάμε τα δεινά μας να σταθούμε όρθιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου