Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Αλέξης Κωστάλας Το ατύχημα που του στέρησε τον χορό στον πάγο



Συνέντευξη στο ένθετο "Real life" της εφημερίδας "Real News" παραχώρησε ο κριτής του “Dancing on Ice”, Αλέξης Κωστάλας ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε το ατύχημα που έχει στερήσει από τον ίδιο τον χορό στον πάγο.

«Χάρηκα όταν έμαθα ότι θα γίνει το “Dancing on Ice”. Μπράβο στον Γιάννη Λάτσιο για την ιδέα του και φυσικά, στο κανάλι που αγκάλιασε το project. Στον Λάτσιο πιστεύω πολύ» δήλωσε και πρόσθεσε πως ο Γιάννης Λάτσιος στην κριτική επιτροπή του “Dancing with the Stars” ήταν αποκάλυψη. «Έχει λεπτό χιούμορ και ήταν πάρα πολύ καλός. Πάντα θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που είναι καλοί»....


Εξηγώντας πως δεν δέχεται τον τίτλο του αυστηρού κριτή, σχολίασε την πρόοδο των παικτών στο παιχνίδι: «Έχει γίνει μια σημαντική πρόοδος απ’ όλα τα ζευγάρια και, όπως βλέπετε από όσους ακόμα διαγωνίζονται, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη».

Τέλος, μετά από ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να τον δούμε να κάνει πατινάζ στο σόου του ΑΝΤ1,ο Αλέξης Κωστάλας αποκάλυψε: «Έκανα και εγώ κάποτε, μόνο που πια έχω αφήσει τα παγοπέδιλα. Το περασμένο καλοκαίρι είχα ένα ατύχημα, ράγισα την επιγονατίδα μου, οπότε δεν θέλω να ρισκάρω ένα πέσιμο στο ίδιο πόδι. Πλέον, δεν είμαι 20 χρονών για να γίνω καλά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου