Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Γνωστή παρουσιάστρια χώρισε μέσα στις γιορτές!



Ένα ακόμη διαζύγιο-σοκ στο χώρο της τηλεόρασης αποκαλύπτει η RealLife αυτού του Σαββατοκύριακου. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος σύζυγός της έδωσαν τέλος στη σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια γάμου...

Ο λόγος για την Εύη Φραγκάκη και τον Δημήτρη Κοταρίδη, το πολιτισμένο διαζύγιο των οποίων υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα. Αίσθηση προκαλούν και τα άλλα θέματα της Reallife:
- Δώρο-έκπληξη από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην αγαπημένη του: Ενα πλωτό "διαμάντι" για τη Ζέτα.
- Ελλη Κοκκίνου: Ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Μπόγρη.
- Θάνου-Παρθένης: Η ξαφνική πρόταση και το μονόπετρο.
- Φραγκάκη-Κοτταρίδης: "Βελούδινο" διαζύγιο. Μέσα στις γιορτές η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος υπέγραψαν το διαζευκτήριο, δίνοντας οριστικό τέλος στον γάμο τους.
- Μαρτίνα Ιβανσον: Εκανε τατουάζ στο χέρι τα αρχικά του Πάρι Κασιδόκωστα.
- Γιώργος Χωραφάς: Μπήκε στην κουζίνα για καλό σκοπό.
- Μαρία Ηλιάκη: Χώρισε με τον Γιόχαν λίγο πριν από τον γάμο.
Την καυτή πολιτική επικαιρότητα περιγράφει μία ακόμη φορά και η RealNews με κυρίαρχο θέμα την "εξέργεση" 20 βουλευτών και μία σειρά άλλων αποκαλύψεων-συνεντεύξεων. Δείτε αναλυτικά τα θέματα της RealNews:
- 4 αγκάθια για το κούρεμα του χρέους. Σκληρό πόκερ με πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια. Μέρκελ και Λαγκάρντ πιέζουν για άμεση και οριστική λύση.
- Τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να δηλώνει: "Εθνική συνεννόηση και μετά τις εκλογές με αυτοδυναμία της Ν.Δ.".
- Τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Σταυρόπουλο να λέει μεταξύ άλλων: "Συνταγματική ρύθμιση για άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο".
- Το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη: "Το σύστημα εξουσίας έχει σαπίσει και δηλητηριάζει το έθνος".
- Ρεπορτάζ για τον "γάμο σκανδάλων": Το δεξί χέρι του Ακη και το κύκλωμα των εφοριακών. Ο ρόλος του Γ.Μπέλτσιου, η μυστηριώδης γυναίκα και η αμαρτωλή URBANICA.
- Πρόκληση χωρίς όριο: Τι αποκαλύπτει στην εφημερίδα ο ειδικός φρουρός που τραυμάτισε ο Κίμων Κουλούρης: "Είστε χοντροί και τεμπέληδες των 500 ευρώ".
- Το μυστικό της δασκάλας: "Ηταν ένας έρωτας καλοκαιρινός". Η εξομολόγηση της 22χρονης που κατηγορείται για την αποπλάνηση του 15χρονου μαθητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου