Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Α. Τσάφου: Η Ελληνίδα που εντυπωσίασε τον Armani! Δείτε φωτογραφίες...



Ένα από τα πιο ωραία μοντέλα μας που κατάλαβε γρήγορα την κρίση στο χώρο της και αναζήτησε την τύχη της στο εξωτερικό, κερδίζοντας μία θέση στις διεθνείς πασαρέλες...  «Eίναι μια ηθική ικανοποίηση. Δουλεύω σκληρά και κάθε μέρα περνάω από feeting και casting προκειμένου να πάρεις μια δουλειά. Υπάρχει αξιοκρατία και οι κόποι σου αν δουλέψεις πολύ ανταμείβονται" μας λέει το πανέμορφο μοντέλο. Καιρό είχα να δω μια Ελληνίδα να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε κάτι που θεωρείτε σημαντικό και ουσιαστικό....
Όταν μίλησα με την Ανδρεανή απλά την άκουσα χαρούμενη και με ενημέρωνε γι αυτή την βραδιά που θα ερχόταν. Η Ελληνική συμμετοχή σε μεγάλο show μόδας είναι πλέον γεγονός και ίσως ανοίξει τον δρόμο και σε άλλες κοπέλες που έχουν τα προσόντα και το πρεστίζ της μελαχρινής καλλονής. Όλες οι εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο είναι κάτι το ξεχωριστό για τα μοντέλα . Θυσίες και πολλά ξενύχτια για να καταφέρουν να προσθέσουν κάτι καλύτερο στο βιογραφικό τους και το book τους. .

Η εντυπωσιακή Καλαματιανή Ανδρεανή Τσάφου, ξεχώρισε στην επίδειξη του Georgio Armani, τόσο με τις αναλογίες της αλλά και με τον αέρα της. Έχει κι αυτό το στυλ η Ανδρεανή που κατάφερε να κερδίζει μια θέση στα περίπου είκοσι μοντέλα που επιλέχθηκαν. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο πάντως στο κορίτσι μας, που δουλεύει στο εξωτερικό, παρά την εγχώρια κρίση. Είναι σέξι, έχει κάνει αισθησιακή φωτογράφηση, αλλά παραμένει μοντέλο και χαρακτήρας άψογος με Α κεφαλαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου