Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

"Μύρισε" παράταση για Ε9, Ε7 και ρύθμιση χρεών!



Χαοτικές σκηνές και σήμερα στις ΔΟΥ των μεγάλων πόλεων, καθώς βρισκόμαστε κυριολεκτικά στο ...παρά ένα της εκπνής μιας σειράς προθεσμιών, για τις οποίες "μυρίζει" παράταση, χωρίς πάντως κάποιος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών να μπορεί να το επιβεβαιώσει αρμοδίως.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 30 Μαρτίου λήγουν οι προθεσμίες υποβολής των εντύπων Ε9 για τα ακίνητα του 2011 καθώς και του εντύπου Ε7 για τις βεβαίωσεις φόρου μισθωτών υπηρεσιών για εργαζόμενους που απασχολεί εργοδότης....


Το ζήτημα, ωστόσο, που προκαλεί τις μεγάλες ουρές στις Εφορίες δεν είναι άλλο από την ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο με τις δόσεις των 100 ευρώ, για την οποία συνωστίζονται χιλιάδες πολίτες στα "γκισέ" τις τελευταίες ημέρες.

Από χτες το protothema.gr εκτίμησε ότι το γεγονός πως εκδόθηκε - στο ...παρά δύο - η σχετική εγκύκλιος (διαβάστε εδώ σχετικά) μάλλον δείχνει πώς πάμε για παράταση.

Ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν το πρωί της Παρασκευής και, αφού δεν υπάρχει κάτι το δεδομένο, είναι προφανές πως οι πολίτες θα συρρεύσουν από το πρωί στις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου