Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ποιο διάσημο ζευγάρι φιλιέται με τόσο παθος μπροστά στην... πεθερά της μέλλουσας νύφης; (Φωτογραφίες)



Ο έρωτάς τους είναι... ασυγκράτητος: Και δεν είναι ότι αντάλλασσαν τα "καυτά" φιλιά τους μπροστά στους καλεσμένους τους, όσο ότι παρούσα ήταν και η μητέρα του μέλλοντα γαμπρού! Ωραίο ζευγάρι....

Μια γιορτή για περίπου τριάντα φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα διοργάνωσαν, σύμφωνα με το "ΟΚ!", το βράδυ της Τετάρτης 29 Φεβρουαρίου η Αγγελική Ηλιάδη και ο σύντροφός της Κώστας Μηλιωτάκης, στο εστιατόριο που διατηρεί ο ίδιος και η μητέρα του στο Παγκράτι. Αφορμή του καλέσματος στάθηκαν τα γενέθλια της μητέρας του Φανής, με την οποία η Αγγελική έχει πολύ στενή σχέση. Η 31χρονη τραγουδίστρια, μάλιστα, καλούσε από την προηγούμενη μέρα αρκετούς φίλους μέσω twitter. «Αύριο τα σπάμε στο Μεϊντάνι! Για το πιο νόστιμο κρητικό φαγητό, για τραγούδι και χορό», έγραψε χαρακτηριστικά.
Οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφτάνουν από τις δέκα το βράδυ, για να ευχηθούν τόσο στην εορτάζουσα αλλά και στο ζευγάρι για το γάμο του που θα γίνει το καλοκαίρι. Φίλοι τους μουσικοί ανέλαβαν χρέη ορχήστρας και όταν το κέφι άναψε, όλοι οι καλεσμένοι τραγούδησαν με τη σειρά τους από ένα τραγούδι. Από τα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή που όλοι χτυπούσαν τα πιάτα με τα πιρούνια τους, ώστε το ζευγάρι να ανταλλάξει ένα φιλί! Ο χορός και το τραγούδι κράτησαν μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου