Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ε. Μελέτη: Το "καυτό" μπικίνι και οι πρώτες βουτιές με... διάσημο άντρα! (φωτογραφίες)



Αυτή η Μελέτη τα... σπάει! Το "ΟΚ" την απαθανάτισε στη Βουλιαγμένη, εμφανώς αδυνατισμένη και με το πιο σέξι μαγιό που έχει φορέσει ποτέ! Αλήθεια, ποιος είναι ο διάσημος κύριος που έκανε μπάνιο μαζί της;

Ένα σύντομο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη στο twitter πυροδότησε το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού του "ΟΚ!", ο οποίος την εντόπισε λίγο αργότερα στην παραλία. «Πρώτο μπάνιο, Βουλιαγμένη, τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά η 33χρονη παρουσιάστρια στην προσωπική σελίδα της το μεσημέρι της Κυριακής 25 Μαρτίου.
Όταν την εντόπισε ο φακός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "ΟΚ!", η Ελεονώρα είχε μόλις ολοκληρώσει την προπόνησή της στο θαλάσσιο σκι, στο οποίο εξασκείται εδώ και αρκετό καιρό τα καλοκαίρια, διατηρώντας έτσι τη σιλουέτα της. Στην παρέα της ήταν ο αδελφός της, Δημήτρης, ενώ μαζί ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν με το φουσκωτό σκάφος για τον Πόρο.
«Όταν ήμασταν μικρά, ο αδελφός μου μου έλεγε ότι είμαι υιοθετημένη επειδή δεν μοιάζουμε. Κι εγώ το πίστευα μέχρι πρόσφατα», έγραψε επίσης στο twitter της, δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία τους από την παιδική τους ηλικία.
Στην παραλία με δική του παρέα, βρέθηκε ο Ηλίας Λαδάς, πρώην παρτενέρ της Ελεονώρας στο περσινό "Dancing with the stars". Οι δυο τους συνομίλησαν για λίγη ώρα στη θάλασσα ενώ αμέσως μετά η παρουσιάστρια του Star αναχώρησε για το νησί του Αργοσαρωνικού. Από εκεί, μάλιστα, ρωτούσε τους διαδικτυακούς φίλους της ποιο εστιατόριο να προτιμήσει για το μεσημεριανό γεύμα της, καταλήγοντας, όπως φαίνεται, σε ταβέρνα με μαγειρευτό φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου