Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Γιάννα Χατζημιχάλη Έφυγε από τη ζωή στα 29 της



Συγκλονισμένος είναι ο χώρος του ελληνικού μόντελινγκ από τον ξαφνικό θάνατο της Γιάννας Χατζημιχάλη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης....


Το 29χρονο μοντέλο «έφυγε» από τη ζωή χτυπημένο από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε τα τελευταία δυο χρόνια -κάτι που μόνο οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι γνώριζαν τόσο καιρό.

Η Γιάννα Χατζημιχάλη έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μετά την κατάκτηση του τίτλου της αναπληρωματικής Playmate το 2005. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο μέσα από το «Ciao ANT1» και αργότερα συνεργάστηκε με τη Ρούλα Κορομηλά στον Alpha, αλλά και στις εκπομπές «Όμορφος Κόσμος το πρωί» στο Mega και «10-2» στη ΝΕΤ.



Εκτός από το μόντελινγκ ασχολήθηκε ενεργά και με την υποκριτική και το θέατρο που ήταν η μεγάλη της αγάπη. Συμμετείχε ως γκεστ σταρ σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, όπως «Η Νταντά» και το «Ελλάς το μεγαλείο σου», ενώ την περσινή χρονιά ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Αθηνά» για να παίξει στην παράσταση «Η φάκα».

Όλοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, ευχάριστο, χαμογελαστό και αξιοπρεπή που δεν ήθελε να προκαλεί.

Το τελευταίο αντίο στην Γιάννα Χατζημιχάλη θα το πουν φίλοι και συγγενείς της, σήμερα. Μεγάλη Τετάρτη, στις 14.30 στον Ι. Ν. Αγίας Αικατερίνης Κάτω Πετραλώνων και μετά στις 15.30 στο Γ’ Νεκροταφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου