Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τ. Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που θα παντρευτεί! Το χρονικό του παράφορου έρωτα...



Εκείνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στους εφοπλιστικούς κύκλους, με μια περιουσία που αγγίζει τα πολλά δις και όλη την αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας να υποκλίνεται στο πέρασμά του. Το όνομά του έχει απασχολήσει αρκετές φορές τη δημοσιότητα, αλλά ο ίδιος επιλέγει να απέχει συνειδητά από αυτή. Στην πιο ώριμη ηλικία της ζωής του, όμως, και μετά από αρκετές δεκαετίες έγγαμου βίου, έμελλε να πληγεί η καρδιά του από τα βέλη της εκρηκτικής Τζούλιας Αλεξανδράτου. Από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε συγκαταλέχθηκε στη μεγάλη λίστα των αντρών που δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία της, κάνοντάς τον να καμαρώνει στους φίλους του που κατάφερε να κερδίσει  το απόλυτο sex symbol.


Η γνωριμία τους έγινε, σύμφωνα με το "Ciao", μέσω κοινών γνωστών. Ο εφοπλιστής, αν και παντρεμέμος, είχε από καιρό εκφράσει την επιθυμία του να γνωρίσει από κοντά την Τζούλια. Σύμφωνα με άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος, ήταν κάτι που δεν κατέστη εύκολο, αφού η Τζούλια εκείνη την περίοδο ήταν σε άλλη σχέση και δεν είχε μάτια παρά μόνο για το σύντροφό της. Ο αιφνίδιος χωρισμός της, όμως, που έφτασε στα αυτιά του εφοπλιστή, αφού είχε απλώσει γύρω της ένα κύκλωμα ανθρώπων για να μαθαίνει τα νέα της, ήταν η αφορμή να αδράξει την ευκαιρία για να την πολιορκήσει, όπως και έκανε. Το "γλυκό" δεν άργησε να δέσει. Η Τζούλια, σύμφωνα με το περιβάλλον της, γοητεύτηκε από την ευγένειά του, τους τρόπους του, το λέγειν του, αλλά και το Large του χαρακτήρα και των χεριών του, που γοητεύουν κάθε γυναίκα.

Για τέσσερις περίπου μήνες έζησαν ινκόγκνιτο τον έρωτά τους. Κανείς δεν έπρεπε να μάθει τίποτα για αυτή τη σχέση, αφού δεν έπρεπε να φτάσει στα αυτιά της συζύγου του εφοπλιστή ούτε της οικογένειά του, όπως συζητιόταν στα πηγαδάκια των κοσμικών κύκλων που είχαν τις πληροφορίες τους, αφού τα πικάντικα νέα ταξιδεύουν γρήγορα. Τόσο ο ώριμος εφοπλιστής όσο και η Τζούλια ήταν άκρως προσεκτικοί στις συναντήσεις τους. Βόλτες με το πολυτελές σκάφος του, μίνι αποδράσεις στο εξωτερικό υπό άκρα μυστικότητα, συναντήσεις σε ερωτικό καταφύγιο των βορείων προαστίων και όχι των νοτίων όπου ζει εκείνος, για να μη δώσουν στόχο.

Ήθελε να κυκλοφορεί και να ζει ανενόχλητη τα συναισθήματά της για τον εφοπλιστή. Το πρόβλημα, όμως, ήταν ότι εκείνος ήταν παντρεμένος και δεν είχε σκοπό να διαλύσει το γάμο του. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι προσπάθησε να τη δελεάσει και να της κάνει δώρο τη βίλα στα νότι προάστια όπου ζούσαν για μήνες τον έρωτά τους κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Της έταζε λαγούς με πετραχήλια, φτάνει να μην τον αφήσει. Όσο και αν προσπάθησε, όμως, να της κλείσει το στόμα και να της αλλάξει την καρδιά με τη βίλα δώρο στη Γλυφάδα, εκείνη ήταν ανένδοτη και αμετάκλιτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου