Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ε.Μελέτη: Εσπευσμένα "απέναντι" από τη Μενεγάκη!



Ύστερα από πέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας στην πρωινή ζώνη του Star, η Ελεονώρα Μελέτη "μετακομίζει" αμέσως μετά το Πάσχα στη μεσημεριανή. Αν και η απόφαση του καναλιού μοιάζει αιφνιδιαστική, η ζύμωση για την αλλαγή είχε ξεκινήσει από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου.
Η διοίκηση  του καναλιού....
, σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", φρόντισε όταν ανανέωσε το συμβόλαιο της παρουσιάστριας να μην υπάρχουν  σχετικά εμπόδια! Συγκεκριμένα, ενώ το συμβόλαιό της έληγε το καλοκαίρι του 2012, της ζητήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο συν δύο χρόνων, χωρίς να διευκρινίζεται το πότε θα εμφανίζεται. Αντίθετα, προβλέπει την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής, από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθώς επίσης και την παρουσίαση τεσσάρων δελτίων ειδήσεων, δηλάδή δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα. Το γεγονός αυτό λειτούργησε εκτονωτικά, αλλά και ομαλά για τη μετάβαση της παρουσιάστριας από τη μία ζώνη στην άλλη, αφού είχε όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί ψυχολογικά για τη συγκεκριμένη αλλαγή.
Η τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη "απέναντι" από την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha την ίδια ώρα αναζωπυρώνει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον για τη μεσημεριανή ζώνη και δημιουργεί ένα νέο ζευγάρι ανταγωνιστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου