Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μενεγάκη Vs Μελέτη.Ποια κέρδισε τη μάχη της μεσιμεριανής ζώνης



Ποια απο τις δύο "βασίλισσες" της μεσημεριανής ζώνης έκανε τη διαφορά στην τελευταία τηλεμαχία τους; Μενεγάκη και Μελέτη έχουν βάλει "φωτιά" στη μεσημεριανή ζώνη...

Στα νούμερα της προχθεσινής μέρας που είχε καλεσμένο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κινήθηκε η Ελένη Μενεγάκη αφού έφτασε κοντά στο 31% στο νεανικό κοινό την ώρα που η Ελεονώρα Μελέτη είχε άνοδο και έφτανε κοντά στο 14.5%. Τα δυνατά χαρτιά της Ελένης μετά και την Νατάσσα Θεοδωρίδου "κάηκαν" και μένει να δουμε πως θα εξελιχθεί αυτή η μεσημεριανή κόντρα δύο κυριών που τρέφουν πολύ καλές απόψεις η μία για την άλλη.
Η θεματολογία της Ελεονώρας με το love story του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κράτησε σταθερά τους τηλεθεατές της και στην αντίπερα όχθη είχαμε και πάλι μεγάλη συνέντευξη που κράτησε την δυναμική που έχει η παρουσιάστρια- ειδικά που είχε τετ α τετ την κουμπάρα- το τελευταίο διάστημα.
Και στο γενικό μέσο όρο τα ποσοστά της εκπομπής "Ελένη" κινήθηκαν στο 24% και της "Μεσημεριανής Μελέτη" στο 13%. Η γοητευτική κοκκινομάλλα καλά αντιστέκεται.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου