Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Eurovision 2012:Τα φαβορί μέρος Α



Σάββατο 26/5 και ο  μεγάλος τελικός έφτασε..Σε λίγες μέρες στη σκηνή του Crystal Hall στο μπακού θα ξέρουμε τον μεγάλο νικητή του φετινού διαγωνισμού.Τα φαβορί για τη νίκη δεν είναι φέτος πολλά.ωστόσο πολλές είναι η χώρες που θα μονομαχήσουν και δεν αποκλείεται να δούμε και πολλές εκπλήξεις.

Πάμε να δούμε τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.



Το κομμάτι της Σερβίας θεωρείτε φαβορί..Δύσκολα όμως θα μπει στην τριάδα..Πιθανόν να είναι στα τοπ 10.


Το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρείτε και αυτό φαβορί.Στα γραφεία στοιχημάτων είναι πολύ ψηλά..Δεν νομίζω πως θα κατακτήσει κάποια καλή θέση.Το βλέπω και εκτός τοπ 10.


Το κομμάτι της Ισπανίας φέτος είναι πολύ ωραίο και έχει και πολλούς υποστηρικτές..Μπορεί και να κάνει την έκπληξη..Θεωρείτε πάντως από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.


Και συνεχίζουμε με την Ρωσία..Κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί..Το βλέπω σίγουρα στα τοπ 5 και ίσως και πιο ψηλά..Ίσως της δούμε και στην πρώτη θέση..


Ένα μοντέρνο και χορευτικό κομμάτι είναι και αυτό της Ρουμανίας.Το κομμάτι αυτό έχει πολλούς φαν και πολλά χτυπήματα σε youtube.Πιθανόν να βρίσκετε μέσα στην 10άδα μπορεί και όχι.Είναι από τα φαβορί που μπορεί να πέσουν πολύ χαμηλά.


Και για την Νορβηγία θα έλεγα πως η που θα πάει καλά η που θα πέσει πολύ.Είναι ένα συνηθισμένο χορευτικό κομμάτι με συνηθισμένοι χορογραφία κλπ.Για να δούμε;

Τα ίδια θα έλεγα και για την Δανία.Το θεωρούσαν φαβορί πλέον διαγράφει μια πτωτική πορεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου