Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Kate Moss: ποζάρει topless για καλό σκοπό



Διάσημοι και πλούσιοι δείχνουν την ευαισθησία τους απέναντι στα παιδιά.
Έχουμε δει το supermodel Kate Moss να φωτογραφίζεται για την προώθηση ρούχων, προιόντων μακιγιάζ και αξεσουάρ. Ήρθε η ώρα να την δούμε, με τα απολύτως απαραίτητα, στην ίσως σημαντικότερη φωτογράφιση της μέχρι τώρα καριέρας της.

H ιέρεια της πασαρέλας λοιπόν πόζαρε topless, φορώντας μόνο ένα λαμπερό χρυσαφί παντελόνι, για λογαριασμό του διάσημου Νορβηγού φωτογράφου Solve Sundsbo. Στόχος της να συγκεντρωθούν χρήματα μέσω της δημοπρασίας που θα γίνει στις 17 Μαίου στο Bonham's, για λογαριασμό του Οργανισμού Κατά της Παιδικής Βίας.
Την ευαισθησία της στο θέμα των παιδιών δεν έδειξε μόνο το διάσημο top model αλλά και πλήθος άλλων πλούσιων και διάσημων οι οποίοι δώρισαν και αυτοί με τη σειρά τους φωτογραφίες τους για τον ίδιο σκοπό. Ανάμεσά τους οι Florence Welch, Tiggy, Oliver Reed, Christy Turlington η οποία μάλιστα έδωσε μία επίσης topless πόζα της από το 1986 τραβηγμένη από τον Patrick Demarchelier.
Ο δημιουργός και εμπνευστής της φωτογράφισης, Solve Sundsbo είναι διάσημος και καταξιωμένος στο χώρο της μόδας, έχοντας δουλέψει για τους Armani, Dior και Yves Saint Laurent. Μάλιστα ο Tom Ford είχε πει κάποτε για εκείνον: « Οι φωτογραφίες του μιλούν από μόνες τους. Είναι δυναμικές, όμορφες και πάντα φρέσκιες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου