Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

Χρυσή Αυγή: Δεν θα γίνουμε οι πυγμάχοι της ΒουλήςΣτα «ορεινά», άκρα δεξιά έδρανα της Βουλής, πίσω ακριβώς από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και σε απόσταση ασφαλείας από τα κόμματα της Αριστεράς, εκεί δηλαδή που θα κάθονται οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στρέφονται τα βλέμματα από την ερχόμενη εβδομάδα, με τους βουλευτές του κόμματος να είναι έτοιμοι να ασκήσουν σκληρή αντιπολίτευση, δηλώνοντας «έτοιμοι για όλα», αν προκληθούν.

«Εμείς δεν μπήκαμε στη Βουλή για να κάνουμε τους πυγμάχους. Δεν πάμε σανμ εκδικητές, δεν πάμε να ρίξουμε ξύλο. Θέλουμε με νόμιμους τρόπους να τιμωρήσουμε τους ανθρώπους που έφτασαν τους Έλληνες σε αυτό το επαίσχυντο σημείο», τονίζει σε Real News, ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ενώ συνεχίζει: «Αν όμως, κάποιοι σε σέβονται όσα λένε, αν είναι ειρωνικό, η Χρυσή Αυγή δεν αποδέχεται προκλητικές συμπεριφορές. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να μας εξυβρίζουν. Εγώ προσωπικά δεν θα ανεχτώ να με βρίσει κανένας. Άνθρωπος είμαι, θα αντιδράσω. Εμείς δεν έχουμε μάθει τη μία στιγμή να βριζόμαστε στο κοινοβούλιο και μετά να πηγαίνουμε αγκαζέ στο καφενείο και όλα μέλι - γάλα».
Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή δεν θα προκαλέσει βίαια επεισόδια. «Αυτά είναι αστεία πράγματα. Όσοι λένε πως φοβούνται ότι θα γίνουν επεισόδια, φοβούνται επειδή η Χρυσή Αυγή λέει αλήθειες. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου