Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δ. Καμπούρη: Το μωρό την ένωσε ξανά με το σύντροφό της!



Ξανά μαζί είναι η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης και όλα δείχνουν ότι η μεγάλη κρίση που πέρασε ο έρωτάς τους ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Μάλισταμ τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε εκδηλώσεις φίλων και γνωστών τους. Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες επανασύνδεσης. Συγκεκριμένα, λόγο πριν το Πάσχα οι συναντήσεις και οι κοινές εμφανίσεις τους άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνές, αλλά όχι δημοσίως, επειδή ήθελαν να είναι σίγουροι πριν ανακοινώσουν κάτι. ...
Ωστόσο, ο φακός των παπαράτσι τους είχε απαθανατίσει σε βόλτες με την κόρη τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Τελικά ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης τους και οι προτεραιότητές τους μπήκαν σε άλλη βάση και η προσπάθεια απέδωσε θετικά.
Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στη βάπτιση της κόρης τους Έλενας, που έγινε στην Ανάβυσσο, μια περιοχή που το ζευγάρι αγαπούσε πάντα, αφού και στους δύο αρέσει πολύ η θάλασσα. Εκεί ο φωτογραφικός φακός έγινε αδιάψευστος μάρτυρας μιας ευχάριστης εξέλιξης. Έφτασαν μαζί στην εκκλησία, με το Βαγγέλη να κρατά στην αγκαλιά του την κορούλα τους και την παρουσιάστρια να λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του! Τότε, δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαλαροί μπροστά στους φωτογράφους, δείχνοντας ότι αφήνουν πίσω τους τα κακώς κείμενα της σχέσης τους.
Κι αν κάποιοι θεώρησαν πως βρέθηκαν μαζί μόνο για τη βάπτιση της κορούλας τους, μια νέα κοινή έξοδος ήρθε να επιβεβαιώσει πως οι δυο τους περνούν περισσότερο χρόνο ο ένας δίπλα στον άλλον. Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση έγινε στη βάφτιση της κόρης της Όλγας Λαφαζάνη και του Νίκου Οικονόμου. Εκεί άφησαν έκπληκτους τους καλεσμένους προσερχόμενοι κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Όσοι ήταν παρόντες παρατήρησαν πως δεν άφησε δευτερόλεπτο ο ένας τον άλλον, αποδεικνύοντας ότι είναι και πάλι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου