Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Γ. Αυτιάς: Φεύγει από το ΣΚΑΪ; Τα "μεταγραφικά σενάρια"...



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά,  ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με τα στελέχη του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα, είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν το Γιώργο Αυτιά να μετακομίζει στην καθημερινή ζώνη, παίρνοντας τη θέση των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου....

Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αφού οι παρουσιαστές της «Πρώτης γραμμής» έχουν συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013. Έτσι, όπως φαίνεται, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού την επόμενη σεζόν και αναμένεται ο Αυτιάς να συνεχίσει την εκπομπή του τα σαββατοκύριακα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος έχει δεχθεί προτάσεις από δύο άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για να μετακομίσει την επόμενη σεζόν, ενώ μάλιστα η μία από αυτές τις προτάσεις είναι να αναλάβει την παρουσίαση καθημερινής πρωινής εκπομπής. Τα στελέχη των δύο σταθμών πιέζουν τον Αυτιά να τους απαντήσει άμεσα, καθώς μπορεί να είναι νωρίς για να ληφθούν αποφάσεις για του χρόνου, αλλά λόγω της έντονης ειδησεογραφία, οι σταθμοί θέλουν να «κλείσουν» τις ενημερωτικές εκπομπές τους. Λογικό λοιπόν να θέλουν να εντάξουν τον Αυτιά στο ειδησεογραφικό δυναμικό τους. Το τι θα γίνει θα το μάθουμε σίγουρα μετά το τέλος της εκπομπής του στο ΣΚΑΪ και είτε θα μείνει στο δυναμικό του Φαλήρου είτε οι πιέσεις των «μνηστήρων» θα αποδειχθούν ότι έπιασαν τόπο και έτσι, την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Αυτιάς θα μας λέει «καλημέρα» από άλλη τηλεοπτική στέγη.
entertv.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου