Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Αννα Βίσση: Οι τσάντες που έφτιαξε για καλό σκοπό!



Την ευαίσθητη πλευρά της έδειξε για ακόμη μια φορά η Άννα Βίσση, δίνοντας το παρόν σε φιλανθρωπικό gala. Αυτή τη φορά όμως είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς ανέλαβε να σχεδιάσει δύο τσάντες, με τη μία από αυτές να φτάνει τα 2.100 ευρώ στο τέλος της δημοπρασίας. Το φιλανθρωπικό event έγινε την περασμένη Τετάρτη στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", 128 πρόσωπα από τον χώρο των τεχνών και της showbiz ανέλαβαν να μετατρέψουν σε τσάντες 128 παραδοσιακά αφρικανικά καλάθια, με σκοπό να δημοπρατηθούν και τα έσοδα να δοθούν στα 128 παιδιά ενός ορφανοτροφείου στην Κένυα.


Η Αννα Βίσση άλλωστε είχε πάει στην Κένυα όπου και είχε επισκεφτεί παιδιά που είχαν ανάγκη, δίνοντάς τους αμέριστη αγάπη και στήριξη. Μάλιστα είχε δώσει συναυλία τον περασμένο Απρίλιο προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανέγερση ορφανοτροφείου στην Κένυα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Sofia Foundaition, που είχε διοργανώσει και τη συναυλία. Τώρα λοιπόν προκειμένου να βοηθήσει ξανά τα παιδιά που έχουν ανάγκη σχεδίασε αυτές τις δύο μοναδικές τσάντες και όπως είναι φυσικό αρκετοί πλειοδότες ήθελαν να τις αποκτήσουν.
Η βραδιά εξελίχτηκε σε ένα μεγάλο πάρτι, στο κέντρο της Λευκωσίας, με αφρικάνικη μουσική, φαγητό και ποτό. Η Άννα Βίσση όπως είναι φυσικό έκλεψε την παράσταση για άλλη μια φορά. Μάλιστα από τις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε ένα παραδοσιακό αφρικάνικο τραγούδι. Ανάμεσα σε αυτούς που τη χειροκρότησαν ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος Κένυας Μακάριος, που ταξίδεψε στην Κύπρο για τον συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου