Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Δέσποινα Βανδή: “Έπαθα αποκόλληση, αναγκάστηκα να κάτσω ένα μήνα στο κρεβάτι”(Βίντεο)



Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό “Santorini FM 106.4″. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, απαντώντας στον ραδιοφωνικό παραγωγό για τους λόγους που έχει να ταξιδέψει στη Σαντορίνη πολλά χρόνια, δε δίστασε να εξομολογηθεί μία από τις δυσκολότερες στιγμές της.
“Την τελευταία φορά που είχα έρθει, ήμουν έγκυος στον Γιώργο και η Μελίνα ήταν 3 ετών. Την κουβαλούσα μέσα στα σοκάκια του νησιού για βόλτα και έπαθα αποκόλληση με αποτέλεσμα να κάτσω ένα μήνα στο κρεβάτι… Από τότε έχω να έρθω!!”
Όσον αφορά στον απολογισμό της χρονιάς, η ίδια έχει μια πολύ θετική γεύση γιατί ενώ ήταν να μην δουλέψει καθώς ό,τι προτάσεις άκουγε, αισθανόταν ότι δεν θα έχουν επιτυχία, τόλμησε να κάνει τη σύμπραξη με το Νίκο Οικονομόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου,κατεβάζοντας τις τιμές και κάνοντας επιτυχία.
Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε ότι σημασία για εκείνην δεν έχουν τα χρήματα αλλά η επαφή με τον κόσμο.“Αν έφτανα στο σημείο να δουλέψω σχεδόν τζάμπα, θα το έκανα γιατί το έχω ανάγκη” , δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ακούστε όλη τη συνέντευξη:


Το βιντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου