Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Άκης Πετρετζίκης: «Αυτό που μου συμβαίνει είναι ονειρικό!»



Η φετινή χρονιά ήταν η χρονιά του Άκη Πετρετζίκη καθώς μέσα από το «Πρωινό Mou» γνώρισε μεγάλη αποδοχή από τους τηλεθεατές.
Ο σεφ σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς νιώθει σήμερα λίγο πριν ρίξει αυλαία η τηλεοπτική σεζόν. «Ήταν μια απίστευτα καλή χρονιά για μένα. Πέρσι, πήγαινα στην εκπομπή με το άγχος να τα καταφέρω και να γίνω ένα με αυτή την παρέα. Φέτος, πήγαινα για να περάσω καλά και να το ευχαριστηθώ! Έχει μεγάλη διαφορά».

Όσο για το αν ήταν όνειρό του να παρουσιάζει τη στήλη της μαγειρικής σε μια επιτυχημένη εκπομπή δήλωσε στο περιοδικό TvΈθνος:
«Αυτό που μου συμβαίνει είναι ονειρικό! Και είναι ακόμα καλύτερο από αυτό που ονειρευόμουν. Το λέω αυτό γιατί, εκτός από το "Πρωινό Mou", ταυτόχρονα κάθε βράδυ δουλεύω ως σεφ και σε ένα πολύ καλό γαλλικό εστιατόριο, και πραγματικά αυτό είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Έτσι, κάθε βράδυ "βγάζω το άχτι μου" με τη γαλλική κουζίνα , την οποία λατρεύω,  και κάθε πρωί έχω τη δυνατότητα να πειραματίζομαι και να δημιουργώ. Αυτός ο συνδυασμός ήταν ό,τι ονειρευόμουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου