Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

Λάουρα Νάργιες: Τρία χρόνια ερωτευμένη μακριά απο τα φώτα της δημοσιότηταςΗ εντυπωσιακή Λάουρα Νάργιες είναι νέα και ωραία, δεν είναι όμως κι ελεύθερη, για όσους ενδιαφέρονται. Φέτος μέσα απο την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη κέρδισε τις εντυπώσεις και ο ρόλος της ήταν πρωταγωνιστικός. Η ξανθιά ελληνογερμανίδα που συντροφεύει όπως προείπαμε Αναστασιάδη - Περρή στο πάνελ του ΟΛΑ 12 έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της στα Mad Awards 2012,με τον σύντροφό της και πολλοί δε κατάλαβαν οτι ήταν εμφάνιση τόσο στενή.

Ερωτευμένη και σε μόνιμη σχέση είναι εδώ και τρία χρόνια η Λάουρα Νάριες όπως είχαμε αποκαλύψει και στην REAL NEWS πριν πέντε μήνες , ήρθε η ώρα προφανώς να το γνωστοποιήσει. Το σέξι κορίτσι του «OΛΑ» και ο σύντροφός της Δημήτρης Δαλάκος, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στα MAD awards 2012 και ήταν πολύ ταιριαστοί και δε ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον.
Eκείνος παραγωγός και μάνατζερ καλλιτεχνών της εταιρίας του Νίκου Βουρλιώτη. Με την γλυκιά Λαόυρα έχουν τρία σχεδόν χρόνια σχέση αλλά μέχρι τώρα την κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου