Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Γιος διάσημου τραγουδιστή διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας



Άσχημο παιχνίδι επεφύλαξε η μοίρα στον γιο πασίγνωστου τραγουδιστή αφού έμαθε πως  έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης του.
Ο λόγος για το γιο του Όζι Όζμπορν, Τζακ.
Στα 26 του χρόνια, ο γιός του πασίγνωστου τραγουδιστή διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, τρεις μόλις εβδομάδες αφού έγινε
πατέρας. «Θα προσαρμοστώ και θα το ξεπεράσω», δηλώνει ο ίδιος.
«Μόλις είχα γίνει πατέρας και η δουλειά μου πήγαινε πολύ καλά. Γιατί τώρα; Σκέφτηκα στην αρχή με θυμό. Στεναχωρήθηκα, αλλά θα το ξεπεράσω», τόνισε ο τηλεπαρουσιαστής.
Ο Τζακ ανακάλυψε ότι πάσχει από την αυτοάνοση ασθένεια, όταν έχασε τη μισή του όραση από το δεξί του μάτι. Η διάγνωση έγινε το περασμένο μήνα στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου είδε τη κόρη του, Περλ, να γεννιέται.
Η σκλήρυνση κατά πλάκας αποτελεί μια χρόνια νευρολογική, αυτοάνοση ασθένεια στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα προκαλώντας απομυελίνωση.
Οι γονείς του νεαρού τηλεπαρουσιαστή είναι συντετριμμένοι και νιώθουν και υπεύθυνοι για την ατυχία του παιδιού τους. «Μακάρι να το πάθαινα εγώ. Ο Τζακ είναι πολύ καλός άνθρωπος», δήλωσε ο 63χρονος Όζι Όζμπορν. Ενώ η μητέρα του, Σάρον αρκετά προβληματισμένη και καταρρακωμένη αναφέρει: «Σκέφτομαι συνέχεια ότι είναι δικό μου το λάθος. Τι δεν έτρωγα ή έπινα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου