Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Κωνσταντίνος Αργυρός: Παίζει ρακέτες και κλέβει την παράσταση!Η αδυναμία του Κωνσνταντίνου Αργυρού για την Λευκάδα, τόπος καταγωγής του, είναι γνωστή.
Ο τραγουδιστής κάθε φορά που μπορεί να ξεκλέψει λίγο χρόνο, βρίσκει ευκαιρία να αποδράσει. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κρατάει γερά τα δεσμά με το νησί του Ιονίου, αφού εκεί εκτός των άλλων έχει και πολλούς φίλους με τους οποίους κρατάει ακόμα επαφές. Ο φωτογραφικός φακός, της εφημερίδας "Espresso", συνέλαβε τον τραγουδιστή λίγες ημέρες πριν, την ώρα που απολάμβανε τα καταγάλανα νερά στην παραλία Κάθισμα του νησιού.....
. Ο Κωνσταντίνος, βέβαια, ο οποίος διατηρεί ένα καλογυμνασμένο σώμα, δεν αρκέστηκε στο κολύμπι αλλά έπαιξε και ρακέτες με τους φίλους του για αρκετή ώρα. Η απόδραση όμως κράτησε λίγο αφού ο γοητευτικός τραγουδιστής έπρεπε να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο τραγουδιστής, συγκεκριμένα, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων μαζί με τον Πάνο Καλλίδη και τη Στέλλα Καλλή ενώ παράλληλα θα συνεχίσει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Δες φωτο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου