Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Mad Awards 2012: Στιγμές από το παρασκήνιο των βραβείων.



Αδιαμφισβήτητα τα βραβεία Mad αποτελούν θεσμό στο χώρο της showbiz. Έτσι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώθηκαν με επιτυχία στο γήπεδο TAE KWO DO και παρήλασαν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες.
Όσον αφορά στα acts, ξεχωρίσαμε την Demy που άνοιξε τη βραδιά, τους Otherview με Γιώργο Σαμπάνη στα “Πυροτεχνήματα”, την εκπληκτική μπαλάντα της Έλενας Παπαρίζου, τους Vegas στους οποίους το κοινό κυριολεκτικά παραλληρούσε και την Πάολα που όσο κι αν σε κάποιους φανεί περίεργο συζητήθηκε όσο καμία.

Σίγουρα, Σάκης Ρουβάς και Δέσποινα Βανδή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά δεν έκαναν την έκπληξη στη σκηνική παρουσία.
Παράλληλα, βρεθήκαμε στα παρασκήνια του λαμπερού event και θα σας δώσει μία γεύση από ό,τι συνέβη!
Στο backstage του σόου το …τρέξιμο έδινε και έπαιρνε. Στυλίστες, κομμωτές, παραγωγοί, managers, securitάδες, φωτογράφοι παρουσιαστές και …δημοσιοσχετίστες κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους πανικόβλητοι!
Τα μεγάλα ονόματα της βραδιάς δε θέλησαν να έχουν…πολλά πολλά με τους backstage! Υπήρχαν όμως κι άλλοι celebrities και τραγουδιστές που ενώ είναι “μικρότερης εμβέλειας” φέρονταν στους ανθρώπους της διοργάνωσης λες και βρίσκονταν στο Hollywood. Ονόματα δε θα σας πούμε, αλλά κάτι τέτοια περιστατικά σίγουρα προκαλούν εντύπωση!!
Παράλληλα, στο παρασκήνιο είχαμε συναντήση πρώην ζεύγους, που ενώ ο άνδρας κοιτούσε απροκάλυπτα, ζητώντας ένα βλέμμα από την κυρία, εκείνη ούτε να τον…αγγίξει με την άκρη του ματιού της!
Πέρα από αυτό, κάποιος πολύ γνωστός κύριος έφτασε στη διοργάνωση και σε πλήρη…ευφορία, καθώς ίσα ίσα που στεκόταν χωρίς τη βοήθεια των υπευθύνων!
Λίγα από αυτά που είδαμε και σας τα μεταφέρουμε!
Δείτε και κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα από την βραδιά:

Ανυπομονούμε να τα δούμε και στην τηλεόραση γιατί σίγουρα κάτι τέτοια events διοργανώνονται για να βγάλουν τον κόσμο από τη μιζέρια της εποχής, προσφέροντάς του στιγμές ευχαρίστησης!

Πηγη : MediaStory.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου