Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Στ. Λιβανού - Μ. Τσαβλίρη: Στο Λονδίνο ο prive γάμος τους!Μία ημέρα πτιν από τις πρόσφατες εκλογές, στις 12 το μεσημέρι ο εφοπλιστής Σταύρος Λιβανός και η Μαριέλλα Τσαβλίρη παντρεύτηκαν στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο. Η νύφη, κατέφθασε με 10 λεπτά καθυστέρηση, φορώντας μια δημιουργία του οίκου Valentino, ενώ τα βλέμματα όλων απέσπασε η διαμαντένια τιάρα που φορούσε στα μαλλιά της.
Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, παρουσία 100 καλεσμένων και με έντονη την παρουσία security, καθώς το ζευγάρι και οι οικογένειες δεν ήθελαν να διαρρεύσει καμία φωτογραφία.

Στη δεξίωση βασιλικών προδιαγραφών που ακολούθησε στο Great Room του ξενοδοχείου Gosvenor Kouse, έδωσαν το παρών περίπου 500 καλεσμένοι. Εντύπωση μάλιστα, προκάλεσε στους καλεσμένους η παρουσία διακριτικής λευκής κόλας χαρτιού στα τραπέζια με την αναγραφόμενη παράκληση να μην τραβήξουν καμία φωτογραφία.
 Όλο το επιχειρηματικό και εφοπλιστικό λόμπι της Ελλάδας και του Λονδίνου βρέθηκε στον λαμπερό αυτό γάμο. Ανάμεσά τους και οι: Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Χριστιάνα Βαρδινογιάννη και Γιώργος Γουλανδρής, Φίλιππος, Σπύρος και Ευγενία Νιάρχου, Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου