Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Eurovision: Το televoting είχε φέρει την Ελευθερία 9η! (Αναλυτικά οι βαθμολογίες επιτροπών – κοινού)


 Ήταν κάτι που το περιμέναμε, αφού και πέρσυ τέτοιο καιρό που είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα των επιτροπών και του κοινού ξεχωριστά, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν πως ο Λούκας με το “Watch My Dance” είχαν βγει 3οι στο televoting, και 14οι στις επιτροπές. Τι συνέβη όμως φέτος;
Αρχικά, στον 1ο ημιτελικό το “Aphrodisiac” βγήκε 5ο στο televoting με 110 βαθμούς, και 3ο στις επιτροπές με 103, ενώ το “La La Love” της Ήβης Αδάμου βγήκε 6ο στο κοινό με 99, και 4ο στις επιτροπές με 90, μια θέση ακριβώς κάτω από την Ελευθερία Ελευθερίου.


Ωστόσο στον τελικό τα πράγματα ανατράπηκαν, αφού η Ελευθερία και το “Aphrodisiac” μπορεί να τερμάτησαν στην 9η θέση του televoting με 89 βαθμούς, η 18η όμως θέση στις ψήφους της κριτικής επιτροπής με 60, την έφερε τελικά στην 17η θέση. Από την άλλη η Ήβη Αδάμου βγήκε μόλις 15η στο televoting με 63, ενώ 12η στις επιτροπές με 85, καταλήγοντας στην 16η θέση στο μεγάλο τελικό!

Άλλα αξιοσημείωτα:
- Η Σουηδία κέρδισε και στις 2 μονομαχίες, στο televoting όμως μόνο με 11 βαθμούς διαφορά, από τη Ρωσία.
- Η Ρωσία βγήκε 2η στο televoting, και 11η (!) στις επιτροπές!
- Η Τουρκία βγήκε 4η στο televoting, και 22η (!!) στις επιτροπές!
- Ιταλία και Ισπανία, κατέληξαν στις θέσεις 17 και 18 στο televoting, αλλά η 4η και η 5η θέση από τις επιτροπές τις έφεραν τελικά στη δεκάδα!
- Η Ρουμανία βγήκε 7η στο televoting αλλά 20η στις επιτροπές.
- Το ακριβώς αντίθετο συνέβη με την Ουκρανία, 20η στο televoting και 7η στις επιτροπές.
- Η Ιρλανδία με τους Jedward, έκλεισε τη δεκάδα του televoting, κερδίζοντας όμως και την προτελευταία θέση στις επιτροπές.
- Η Γαλλία δεν πήρε καμία ψήφο στο televoting, βγαίνοντας τελευταία, ενώ στις επιτροπές βρέθηκε ακριβώς στη μέση (13).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου