Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Κλέβουν κατοικίδια στην Αθήνα και.... τα τρώνε


Καταγγελλίες κατοίκων κάποιων περιοχών στο κέντρο της Αθήνας κάνουν λόγο για οικονομική εξαθλίωση κυρίως μεταναστών, σε τέτοιο βαθμό , που να αρπάζουν αδέσποτα και δεσποζόμενα κατοικίδια και να τα χρησιμοποιούν ως τροφή. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Ποντίκι", το γεγονός καταγγέλεται από κατοίκους των οδών .....


Τα κατοικίδια εξαφανιζόντουσαν και κάποιοι υπέθεταν ότι τα μαζεύουν ή τα εξολοθρεύουν με φόλες. Οι πρώτες υποψίες για το τι πραγματικά συμβαίνει, προέκυψαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όταν εντοπίστηκαν μετανάστες να αρπάζουν τα κατοικίδια την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους τα έβγαζαν βόλτα. Στόχος είναι και οι ηλικιωμένοι, τους οποίους αιφνιδιάζουν για να τους αρπάξουν τα κατοικίδια. Άλλη τακτική είναι να περιφέρονται έξω από super market και να στοχεύουν τους σκύλους ανθρώπων που συνηθίζουν να τους δένουν έξω από το κατάστημα την ώρα που ψωνίζουν.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά και την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τις συγκεκριμένες καταγγελίες ως γραφικές.

Πηγή: Animal Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου