Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αδίστακτοι κακαοποιοί "σαρώνουν" την Αττική




Συνεχίζεται το μπαράζ των ένοπλων ληστειών στην Αττική, καθώς και τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτια, λήστεψαν περίπτερο, βενζινάδικο και κοσμηματοπωλείο, καθώς και μεταφορείς φαγητού, από τους οποίους αφαίρεσαν χρήματα.

Στις 04:10 τα ξημερώματα συγκεκριμένα δύο ληστές εισέβαλαν στο σπίτι μιας γυναίκας στον Άλιμο, από την οποία αφαίρεσαν με τη βία μια αλυσίδα λαιμού, την τσάντα της αλλά και προσωπικά έγγραφα.


Λίγο μετά, στη Σαρωνίδα, τρεις άνδρες μπήκαν σε μονοκατοικία και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τις γυναίκες, που μένουν εκεί, και πριν εξαφανιστούν άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Στην οδό 28ης Οκτωβρίου στα Καλύβια, γύρω στις 05:14 τα ξημερώματα, άγνωστοι διέρρηξαν τα ρολά κοσμηματοπωλείου και πήραν κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Γύρω στις 06:00 δυο άνδρες μπήκαν σε ψιλικατζίδικο στη συμβολή των οδών Αμφιαράου και Γερακίου στην Αθήνα. Αφού χτύπησαν τον ιδιοκτήτη, τράπηκαν σε φυγή μη καταφέρνοντας να πάρουν κάτι.

Έναν διανομέα φαγητού λήστεψαν, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, άγνωστοι στην οδό Αργυρουπόλεως στη Δροσιά, υπό την απειλή όπλων αλλά και τη χρήση σωματικής βίας. Οι δύο δράστες του απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου