Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Katie Holmes: Σοκαριστικό θέαμα… πιο αδύνατη από ποτέ!



Τον χωρισμό ο κάθε άνθρωπος τον περνάει διαφορετικά άλλοι πέφτουν σε κατάθλιψη, άλλοι το ρίχνουν στο φαγητό και στις κραιπάλες κι άλλοι στην αφαγία.
Τις τελευταίες ημέρες η Katie Holmes, σύμφωνα με όλα τα ξένα μέσα ενημέρωσης, περνάει δύσκολα τουλάχιστον έτσι φαίνεται από την εξωτερική της εμφάνιση. Γιατί μπορεί η πρώην σύζυγος του Tom Cruise να φαινόταν χαμογελαστή κι ευτυχισμένη μετά την απόφαση της να πάρει διαζύγιο, αλλά η εικόνα της σοκάρει! Η Χολιγουντιανή ηθοποιός έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα αποδεικνύουν περίτρανα το σκελετωμένο της κορμί. Η μπλούζα που φόρεσε άφηνε την πλάτη της να εκτίθεται και αποκάλυπτε τα κόκαλα της και το μικρό της στήθος.

Το άλλο, όμως, που έκανε, επίσης, αίσθηση ήταν η αντίδραση της κόρης τους, Suri, στο φωτογραφικό φακό. Η μικρή Suri δεν αντέχει πλέον τα φλας και αντιδρά. Το κορίτσι από την ημέρα που γεννήθηκε «πυρπολείται» συνεχώς από κάμερες και paparazzi και τώρα βρίσκεται και στη μέση της διαμάχης των γονιών της κάτι που την έχει εξουθενώση δεδομένου ότι είναι μόλις 6 ετών..
Μάλιστα, η Katie Holmes για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα και να της φτιάξει τη διάθεση πήρε τους άντρες της ασφάλειας της και πήγε βόλτα με την μικρή στο Μουσείο τέχνης της Νέας Υόρκης για παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου