Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Τα «καρφιά» της Παλαιτσάκη: «Την ώρα που κάποιοι ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό… στο «Πρωινό mou» το φτύνουν στην κάμερα»



«Πυρά» κατά της ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega, «Πρωινό mou», έριξε η Νανά Παλαιτσάκη στην «Μεσημεριανή Μελέτη».
Η δημοσιογράφος μίλησε αρκετά σκληρά για τον τρόπο που διεξάγεται η εκπομπή και για τη συμπεριφορά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Αφορμή στάθηκαν τα όσα κάνει ο παρουσιαστής και αφορούν στο φαγητό και γενικότερα το πόσο χύμα αντιμετωπίζουν τους τηλεθεατές. «Εξοργίζομαι όταν την ημέρα που στο διαδίκτυο ανεβαίνει η είδηση ότι ένα παιδάκι μεταφέρεται στο νοσοκομείο από λιμό, στο «Πρωινό mou» φτύνουν το φαγητό στην κάμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος έγινε πιο συγκεκριμένη δείχνοντας την οργή της. «Εάν κάποιος ρέβετε, αν έχει φυσικές ανάγκες και τις δείχνει το 2012 στην κάμερα την ώρα που κάτω από εδώ που σας μιλάω ψάχνουν στα σκουπίδια οι άνθρωποι να βρουν νερό και φαγητό, αυτό με κάνει εξαιρετικά οργισμένη. Δείχνει ότι οι άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση είναι εκτός κοινωνίας και εκτός πραγματικότητας. Μπορείς να κάνει τα πάντα αν λάβεις υπ' όψιν σου, όμως, αυτό το οποίο ζει και περνάει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού», δήλωσε.
Όταν, όμως, συνάδελφοι της Ελεονώρας Μελέτη από το πάνελ της είπαν πως υπάρχει και η άλλη πλευρά και ότι τα πάντα υπάρχουν δυο όψεις σε μια κοινωνία, η Νανά Παλαιτσάκη, απάντησε: «Τα πάντα είναι θέμα αισθητικής και παιδείας. Ένας άνθρωπος με τα ρούχα του και τον τρόπο που τρώει δείχνει την παιδεία του και την αγωγή που διδάχτηκε από το σπίτι του. Η ζωή έχει ανάγκη την ελαφράδα, αλλά την εποχή που οι άνθρωποι σκοτώνονται για μια φέτα ψωμί, δεν μπορεί οι άνθρωποι της τηλεόρασης να φτύνουν το φαγητό. Αυτό είναι ύβρις. Αν λοιπόν οι άνθρωποι που διδάσκουν τηλεόραση αυτό το υιοθετούν δεν θα έπρεπε να κάνουν αυτή την εργασία. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να διαμορφώνεις συνείδηση, να δημιουργείς και να επηρεάζεις συναισθήματα όταν έχεις πέντε λεπτά τηλεοπτικού αέρα κι έχουμε όλοι ευθύνη γι' αυτό», άποψη με την οποία συμφωνεί και η Ελεονώρα Μελέτη.
Να σημειώσουμε εδώ πως μεταξύ άλλων στην αρχή της συζήτησης η δημοσιογράφος μίλησε για τη Ρούλα Κορομηλά λέγοντας πως όσα έκανε εκείνη το 1991 επαναλαμβάνονται στο Mega το 2012, πράγμα που σημαίνει πως η τηλεόραση δεν έχει αλλάξει από τότε.
Δείτε τα βίντεο....εδώ...και..... εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου