Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η «κατάρα» του νικητή των talent shows



Με όνειρα κι ελπίδες ξεκίνησαν οι διαγωνιζομενοι των talent shows, που όμως διαψεύστηκαν όταν τα φώτα έσβησαν, με τη λάμψη του νικητή να ξεθωριάζει μετά την απομάκρυνση από το τηλεοπτικό πλατό....


Με εξαίρεση την Καλομοίρα, που είχε νικήσει στο «Fame Story 2», τον Νίκο Οικονομόπουλο, νικητή του Dream Show the music 2, του Alpha και τον Λούκα Γιώρκα στο Χ Factor 1 του ΑΝΤ1, που μας εκπροσώπησε με σχετική επιτυχία στην περσινή Eurovision, η... κατάρα του νικητή φαίνεται πως ακολουθεί τους τραγουδιστές των realities.
Άφαντος είναι από το 2005 ο Σταύρος Κωνσταντίνου, νικητής του «Super Idol», ο οποίος νίκησε την Τάμτα και στη συνέχεια κατάφερε να τραγουδήσει μία σεζόν με τον Αντώνη Ρέμο. Εκτοτε η τύχη του αγνοείται όπως κι αυτή της Αμαλίας Αυγουστάκη, νικήτριας του «Dream Show the music».
Ο νικητής του πρώτου «Fame story», Νότης Χριστοδούλου δεν ακολούθησε καριέρα τραγουδιστή, ενώ έχει εξαφανιστεί κι από την tv, όπου έκανε τον συμπαρουσιαστή σε διάφορες εκπομπές, με την τελευταία του παρουσία να είναι στο «Δέστε τους». Μετά τον θρίαμβο της Καλομοίρας στο «Fame Story 2» ήρθε η ώρα του Περικλή Στεργιανούδη. Ο Περικλής αφού έχασε όλα τα λεφτά από το έπαθλο του reality σε επένδυση, έφυγε για την Αυστραλία όπου εμφανίζεται σε κέντρο διασκεδάζοντας τους ομογενείς. Στη τελευταία σεζόν του fame Story νικητής ήταν ο Λεωνίδας Μπαλάφας, που αν και μετρά πλέον τρία άλμπουμ κι έχει αποκτήσει το κοινό του, έχει δηλώσει πως δεν έχει ακόμη απενοχοποιήσει τη συμμετοχή του στο talent show.
Στην ίδια κατηγορία, όπως αναφέρει το «Tv Έθνος» ανήκει ο νικητής του «X Factor 2» -στο οποίο γνωρίσαμε την Ηβη Αδάμου και την Ελευθερία Ελευθερίου- Σταύρος Μιχαλακάκος αλλά κι ο Χάρης Αντωνίου, νικητής του «X Factor 3», οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε άλλα κοινά. Εξαφανισμένη είναι και η Κύπρια νικήτρια του Greek Idol, Βαλάντω Τρύφωνος, ενώ την ίδια μοίρα μιας χλιαρής προς το παρόν καριέρας ακολουθεί κι ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, νικητής του «Greek Idol 2» που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο CD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου