Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Νάντια Μπουλέ και Αγγελική Ηλιάδη στην κορυφή του χθεσινού 10ου live


 Το χθεσινό 10ο live του dwts θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το πιο ανατρεπτικό μέχρι τώρα.Το επίπεδο όλων των υποψήφιων πλέον είναι πολύ καλό.Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ και η Αγγελίκη Ηλιάδη με 76 βαθμούς.


Η Νάντια Μπουλέ χόρεψε μια πολύ ωραία Roumba.Ήταν παρά πολύ καλή και αισθησιακή η παρουσία της Νάντιας.Πιστεύω πως η βαθμολογίας της ήταν πολύ δίκαιη....


Στην κορυφή του πινάκα βρέθηκε και η Αγγελική Ηλιάδη.Η Αγγελική χόρεψε samba και όπως είπε και η επιτροπή ήταν η καλύτερη εμφάνιση της.Ήταν πάρα πολύ sexy και εκρηκτική.Πραγματικά ήταν πολύ βελτιωμένη.Έχει κάνει τρομερή βελτιώσει η Αγγελική.

Για πρώτη φόρα είδαμε στο Ελληνικό dwts και ομαδική χορογραφία.Η πρώτη ομάδα ήταν με Μαρτάκη,Μπουλέ,Ηλιάδη κέρδισε την δεύτερη ομάδα Μελετη,Αγγέλου,Σαμαρά,η πρώτη ομάδα συγκέντρωσε 38 βαθμούς και η δεύτερη 36.


Υποψήφιοι για αποχώρησε ήταν η Νάντια Μπουλέ και η Ελεονόρα Μελέτη.Πραγματικά ήταν ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν περίμενε.Ήταν τα δύο μεγάλα φαβορί του show.Από το dwts αποχώρησε η Ελεονόρα Μελέτη που ήταν από τα μεγάλα φαβορί του show.Κάνεις δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα.Να που έγινε όμως.Μην ξεχνάτε πως και την Πέμπτη θα έχει live dwts!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου