Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Τα κόμματα "τρέμουν" το κίνημα των αγανακτισμένων!


 Αν έχετε παρατηρήσει τους πολιτικούς που ρωτούνται για το κίνημα των αγανακτησμένων θα διαπιστώσετε ότι αισθάνονται σφιγμένοι και μουδιασμένοι.
Δεν βλέπουν το κίνημα με τον ίδιο ενθουσιασμό γιατί αντιλαμβάνονται ότι σιγά σιγα έρχεται το τέλος των κομμάτων. Δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα ότι οι πολίτες έχουν δική τους πρωτοβουλία και κατεβαίνουν στους δρόμους χωρίς να παρακινούνται από οργανωμένα κομματικά συμφέροντα.
Οι πολιτες που συγκεντρώνονται στις διαδηλώσεις αυτές κατεβαίνουν αυθόρμητα.....
Είναι όλοι ενωμένοι και έχουν τις ίδιες ανησυχίες, τα ίδια όνειρα, τους ίδιους προβληματισμούς, τον ίδιο θυμό και όλα αυτά εκφράζονται μέσα από μια πολιτισμένη και ειρηνική ατμόσφαιρα, κάτι που δεν δίνει άλλοθι σε κανένα για να μιλήσει για παράνομες πράξεις, για κουκουλοφόρους, σπάσιμο βιτρίνων και κυνηγητό με την αστυνομία.
Το κίνημα αυτό αποτελεί μια χιονοστιβάδα που έχει αρχίσει να μεγαλώνει και θα σαρώσει το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα.
Ο διαχωρισμός των πολιτών σε κόμματα και συντεχνίες μόνο δεινά έχει φέρει. Τα κόμματα δεν έχουν να προσφέρουν πια τίποτα, έχουν φτάσει στο σημείο να ακολουθούν τις εξελίξεις τελευταίοι και καταιδρωμένοι.
Οι απλοί ακομάτιστοι πολίτες έχουν καταφέρει αυτό που δεν έχουν καταφέρει ή δε θέλουν τα κόμματα: Την εθνική ενότητα και ομοψυχία απέναντι στα τεχνητά αδιέξοδα και στο φόβο που μας έχουν επιβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου