Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Προσοχή αγανακτισμένοι!!!


  Κείμενο από Αναγνώστη

Είμαι ένας από τους αγανακτισμένους που όλες αυτές τις μέρες κατεβαίνω στο Σύνταγμα και διαμαρτύρομαι ειρηνικά κατά του πολίτικου μπάχαλου... που επικρατεί στην Ελλάδα μας, κατά της αιωνίας δέσμευση μας, με την «τρόικα» που θέλουν να πετυχουν το σύνολο του πολίτικου κόσμου της χώρας μας. Με αποτέλεσμα θα ζούμε σε μια χώρα που θα ονομάζεται «Eλλαδα» αλλά χωρίς να ανήκει σε μας, στα παιδιά μας, στους έλληνες.

Γι’ αυτό όλοι στο σύνταγμα για ένα βροντερό παρόν !!!
Τέλος θέλω να επισημάνω και να εστιάσω την προσοχή μου σε κάτι που παρατήρησα και έχει αρχίσει και το αντιλαμβάνεται και αρκετός κόσμος που συμμετέχει στις συγκεντρώσεις και να ξενερώνει.
Προσοχή στην παραπλάνηση και στην τόσο πονόψυχη συμπεριφορά προς τον συνάνθρωπο, συμπολίτη στην όποια προβαίνουν αρκετά από τα άτομα που δήθεν συντονίζουν τους αγώνες μας (οι ψευτομεσιες με το μαύρο ντύσιμο οι οποίοι δηλώνουν ανεξάρτητοι και χωρίς να ασπάζονται κάποια πολιτική ιδεολογία και με μόνο σύνθημα τους « όλα είναι όλων»). Διότι δεν μπορεί από την μια να λες στο μικρόφωνο «διαδηλώνουμε ειρηνικά χωρίς να προκαλούμε» και στα πηγαδάκια που δημιουργούν να ονειρεύονται μέρες πανελλήνιας εξέγερσης ακόμα και με τραμπουκισμούς και! βιαιότητες!!!! Λέγοντας ο ένας στον άλλο θα έρθει η μέρα που θα μας δοθεί το πάτημα και θα στρέψουμε το αγανακτισμένο πλήθος προς οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε!! Ξεχνώντας ότι μπορεί να είμαστε ένα μπάχαλο σαν κράτος αλλά δεν παύει να είμαστε κράτος με θεσμούς και νόμους τα οποία αν τα ποδοπατήσουμε και αυτά θα γίνουμε ένα μεγάλο και ατελείωτο μπάχαλο όπου θα επικρατεί αναρχία και θα λέμε ότι πράγματι πιάσαμε πάτο..
Γι’ αυτό κατεβαίνουμε στις συγκεντρώσεις, διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν πάει άλλο με αυτά που ζούμε αλλά πάντα ειρηνικά και χωρίς ακρότητες, πάντα στα πλαίσια της λογικής και με δικιά μας βούληση χωρίς να υποκινούμαστε από τον κάθε «ψευτομεσια με τα μαύρα» που θέλει δήθεν το καλό αυτού του τόπου.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου