Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΟΣΚΑΡ & ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ της χρονίας..



Εδώ είμαστε και πάλι.Στο σημερινό τεύχος κάνουμε την ανασκόπηση της χρονιάς και βλέπουμε τα γεγονότα που μας απασχόλησαν και φέτος.Ποια πρόσωπα κυριάρχησαν και φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.Τα βραβεία της χρονιάς είναι έτοιμα να δοθούν.....Τα Όσκαρ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας.


 ΟΣΚΑΡ Ν.12

Απονέμεται στην Eurovision,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα ΜΜΕ και ο κόσμος ασχολήθηκε με την Eurovision.Όσο και να την σνομπάρουμαι με διάφορους χαρακτηρισμούς δεν παύει να είναι ένα πολύ μεγάλο show.Για ακόμα μια φόρα η Ελληνική συμμετοχή εντυπωσίασε και σκαρφάλωσε και πάλι στην 7 θέση.Συγχαρητήρια και πάλι στον Λούκα Γιόρκα και τον Stereo Mike και σε όλη την ομάδα για την επιτυχία τους.

 ΟΣΚΑΡ Ν.11

Ένα από τα φετινά show που ξεχώρισε και γνώρισε μεγάλη επιτυχία ήταν το Master chef.Ριάλιτι μαγειρικής,εκπομπή μαγειρικής όπως και να το χαρακτηρίσεις καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.Με Παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου και τρείς αξιόλογους chef στην κριτική επιτροπή έγινε η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών.

ΟΣΚΑΡ Ν.10

Η οικονομική κρίση πλέον έχει αγγίξει για τα καλά και τα ΜΜΕ.Τεράστια μείωση των διαφημιστικών πακέτων.Όλο και μειώνονται οι διαφημίσεις,συνεπώς μειώνονται και τα κέρδη.


ΟΣΚΑΡ Ν.9

Ανατροπές στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη..Νέοι ωραίοι και παντρεμένη..Σκορδά και Λιάγκας φέραν νέο αέρα και το τηλεοπτικό κοινό τους ακολούθησε πιστά...Τεράστια επιτυχία για το πρωινό του Mega.Μια εκπομπή που δεν θα την έλεγες και πρωινή καθώς τα θέματα της  ήταν  κίτρινα..Οι παρουσιαστές έκλεισαν και θα συνεχίσουν να μας καλημερίζουν και το χρόνου.Από την άλλη Χαριτάτος και Καραμέρος αποχαιρέτησαν μια και καλή την πρωινή ζώνη και πλέον έχουν αρχίσει να ψάχνουν για το επόμενο τους βήμα.

ΟΣΚΑΡ Ν.8 

Οι εγκυμοσύνη στην TV.Την φετινή χρονιά είδαμε πολλές μέλλουσες μαμάδες στην Tv.Φαίη Σκορδά,Κατερίνα Καραβάτου,Δέσποινα Καμπούρη...ακόμα και με την κοιλιά όμως αυτές συνέχισαν να δουλεύουν στην τηλεόραση..Να ευχηθούμε σ όλες καλό καλοκαίρι..



ΟΣΚΑΡ Ν.7

Είναι δυνατόν να περάσει χρόνια και να μην ασχοληθούμε με την Μενεγάκη...όχι.Και φέτος λοιπόν Ελένη και Μάτεο(νέος αγαπημένος) μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κόσμου..Αμέτρητες σελίδες στα περιοδικά με φωτογραφίες τους..Μέχρι και για γάμο ακούσαμε,που όμως ήταν μια φήμη..




ΟΣΚΑΡ Ν.6

Dancing with the stars.Και φέτος όλοι είδαμε το dwts.Τα υψηλά ποσοστά,το χιούμορ της Ζέτας ,τα πειράγματα του Λάτσιου στην Ζέτα άλλα και ο δήθεν μη ανταγωνισμός των διαγωνιζόμενων μονοπώλησαν της εκπομπές.Το pic του show η αποχώρηση της Ελεονόρας Μελέτη,ώρες αναλύσεις για το αποτέλεσμα που από πολλούς θεωρήθηκε άδικο..



ΟΣΚΑΡ Ν.5
Το Νησί.Μια σειρά που δεν θα ξαναδούμε όμοια της.Το σενάριο φοβερό,η ερμηνείες συγκλονιστικές..Τι να πω για αυτή τη σειρά.Τα 60αρια της τηλεθέασης τα λένε όλα..

ΟΣΚΑΡ Ν.4
Ένας παραμυθένιος γάμος...Ο πρίγκιπας william παντρεύτηκε την αγαπημένη του Kate Midleton δούκισσα του cambrigde.Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολουθήσαν τον συγκεκριμένο γάμο.Χιλιάδες καλεσμένοι στον γάμο.Είδαμε αυτή την μοναδική τελετή και σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη....


ΟΣΚΑΡ Ν.3

Έφυγε από τη ζώη ο Βέγγος.Ένα κάλος άνθρωπος ένα σπουδαίος ηθοποιός..έφυγε από η ζωή.Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τον Βέγγο.Ένα τέτοιος ηθοποιός θα ζει για πάντα στην καρδιά μας.


ΟΣΚΑΡ Ν.2

Ένα μεγάλο κεφάλαιο φέτος ήταν και η υπόθεση με το alter.Το Alter έκλεισε για ένα διάστημα...κάνεις δεν ήξερε τι θα γίνει με αυτήν την υπόθεση.... Όλα πήγαν καλά και το Alter εκπέμπει ξανά στους δέκτες μας.


ΟΣΚΑΡ Ν.1

Είναι το σημαντηκότερο γεγονός της χρονιάς..Που πάει η Ελλάδα;Αναφέρομαι φυσικά σε όλες τς πολιτικές εξελίξης που συνέβησαν κατά την χρονιά...Είδαμε φενόμενα που δεν τα είχαμε ξανά δεί.Είδαμε Αγανακτησμένους πολίτες να διαδιλόνουν ειρηνικά σε όλες της πλατείες της Ελλάδας..οι λεγόμενοι "Αγανακτισμένοι" που πήραν τη ζωή  στα χέρια τους.

Και εδώ τελειώνουμε αυτό ήταν το διαφορετικό "ΟΣΚΑΡ & ΑΝΤΙΟΣΚΑΡ" της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου