Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Πατίτσας- Χρουσαλά Ερωτευμένοι στη Μύκονο


 Το ζευγάρι που γιόρτασε στις 5 Ιουνίου την πρώτη επέτειο γάμου του, επέλεξε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου να το περάσει στη Μύκονο.


Ο Λέων, για να μπορέσει να συνοδεύσει τη σύζυγό του, πήρε ολιγοήμερη άδεια από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του. Αφορμή για την τριήμερη απόδραση του ζευγαριού ήταν η παρουσίαση της νέας συλλογής μαγιό των δύο φίλων της 28χρονης παρουσιάστριας, Μαρίας Βαρδάκου και Θεοδοσίας Μοσχοπούλου. Η Μαριέττα Χρουσαλά....
τις στήριξε συμπληρώνοντας τα καλοκαιρινά look της πασαρέλας με τα καινούρια χειροποίητα σανδάλια της. Η επίδειξη φιλοξενήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Santa Marina στον Ορνό.

Τη Μαριέττα και τον Λέοντα συνόδευαν στο ταξίδι τους ένα φιλικό τους ζευγάρι από την Αμερική, τους οποίους μάλιστα ξενάγησαν στις ομορφιές του νησιού, καθώς ήταν η πρώτη τους επίσκεψη στη Μύκονο. Στη σύντομη παραμονή τους δεν παρέλειψαν τις βουτιές στην παραλία του Ορνού αλλά και της Ψαρούς, όπου βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν τους κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του OK!.


Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου