Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Γιώργος Λιάγκας «Θέλει ψήσιμο η Μπουλέ!»



Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε και σήμερα -μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζει με την Ελεάννα Τρυφίδου στον Real Fm- τα σχόλια του για την Νάντια Μπουλέ και την παρουσία της στο "Elatte".....


Όταν η Ελεάννα Τρυφίδου του εντόπισε ότι τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής μέχρι τις 10.00 αγγίζουν το 11%, ενώ στη συνέχεια ανεβαίνουν μέχρι το 15%, ο 42χρονος παρουσιαστής σχολίασε :«Εφόσον μετά τις 10.00 κάνει καλύτερα νούμερα, τότε είναι μια χαρά γιατί και τον χειμώνα μετά τις 10.00 θα παίζει. Τα νούμερα της Μπουλέ δεν είναι χειρότερα από των Καραμεροχαριτάτων. Η Μπουλέ δεν είναι κακή λύση για το πρωινό του ΑΝΤ1...».
Λίγο αργότερα συνέχισε για την 26χρονη παρουσιάστρια, λέγοντας: «Έχει μια αδυναμία στα σοβαρά θέματα, αλλά στα ανάλαφρα μια χαρά ανάλαφρη είναι», ενώ σε μήνυμα ακροατή που αμφισβήτησε το ταλέντο της, εκείνος σχολίασε: «Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο ατάλαντη. Ότι είναι λίγο νευρική, είναι! Αλλά δεν είναι ατάλαντη. Τώρα δεν ξέρω τι μέλλον θα έχει στην τηλεόραση, μεγάλο ή μικρό…».

Αρκετή ώρα μετά, σε άλλο μήνυμα ακροατή που απευθυνόμενο στον Γιώργο Λιάγκα, έλεγε πως θέλει να έχει την Μπουλέ απέναντι του στο πρωινό, επειδή θα σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, ο ίδιος απάντησε: «Δεν το κάνω γι' αυτό. Έχουμε κάνει και αρνητική κριτική, αλλά η κοπέλα δεν είναι ατάλαντη, απλώς θέλει ψήσιμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου