Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ποιοι "κόβονται" και ποιοι συνεχίζουν στον ALPHA;



Η Ελένη Μενεγάκη που πριν από λίγους μήνες υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου της, το οποίο ισχύει μέχρι τον Ιούλιου του 2013, θα συνεχίσει να σερβίρει τον καφέ της. Πακέτα θα εξακολουθεί να παραδίδει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ σταθερός στο "Τσαντίρι" του παραμένει ο Λάκης Λαζόπουλος. Στη θέση της παραμένει, σύμφωνα με το "TV ΕΘΝΟΣ", και η Κατερίνα Κατερίνα Καραβάτου αν και στον ALPHA δε γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει το "Κους-Κους", καθώς το φθινόπωρο αναμένεται να γίνει μητέρα. Η εκπομπή ενδεχομένως να ξεκινήσει το Νοέμβριο, με αλλαγές στο πάνελ.....

Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Ηλιάκη συνεχίζουν κανονικά με το «Δέστε τους», ενώ το πράσινο φως πήρε και η Άση Μπήλιου με το Star System. Τα μουσικά "Greek Idol" και "Chart Show" θα συνεχίσουν την πορεία τους στο σταθμό όπως και τα δύο μαγειρικά "Εφιάλτης στην κουζίνα" και "Κάτι ψήνεται", ενώ δε θα συνεχίσει το "Botrinis Project". Εκτός καναλιού θα μείνει η Σίσσυ Φειδά με το "Σπίτι απ’ την αρχή", ο Νίκος Σαμοΐλης και το "Για το λογαριασμό σας" που δε θα ξαναδούμε στους δέκτες μας.
Το κανάλι δε θα επιχειρήσει να προβάλλει δεύτερο κύκλο του "Big Brother", ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχώρησε από την οικογένεια του Alpha. Τέλος, "στον αέρα" βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της που όμως κάνουν διακοπές "Μες στην καλή χαρά", αφού όπως όλα δείχνουν πρόκειται να ανανεώσουν σύντομα, αλλά και το "Πάνω στην ώρα" με τους Έλενα Παπαβασιλείου και Σπύρο Λάμπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου