Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ελένη Μενεγάκη Οι διακοπές και οι αλλαγές στην εκπομπή της

Στη Λευκάδα συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ελένη Μενεγάκη, ενώ σχεδιάζει τις αλλαγές στην εκπομπή της για την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.
Η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» βρίσκεται στο Νυδρί της Λευκάδας μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, που απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού του Ιονίου.

Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη δεν σταματάει να σκέφτεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ήδη έχει ανακοινώσει στην Έλενα Αρσένη πως από Σεπτέμβριο δεν θα ανήκει στην ομάδα της πρωινής εκπομπής του Alpha....


Αφορμή για την διακοπή της συνεργασίας τους- σύμφωνα με το κανάλι της Κηφισιάς- , λέγεται πως ήταν το ιδιαίτερο στιλ κριτικής που ασκούσε ενώ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν ήταν λίγες οι φορές που έφερε σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της εκπομπής. Έγκυρες πηγές όμως δηλώνουν κατηγορηματικά στο Yupi πως η Έλενα Αρσένη είχε αποφασίσει από τις αρχές του καλοκαιριού να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου