Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Κ.Αγγελίδης:Καρφώνει τα πρώσοπα της TV




Ομολογεί ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με τριψήφιο αριθμό γυναικών, αποκαλύπτει ότι του την έχουν πέσει επώνυμοι gay, εξομολογείται ότι ερωτεύτηκε μόνο τη γυναίκα του, μιλά για τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής του, καταγγέλλει τα κυκλώματα της τηλεόρασης και... ρίχνει το γάντι στη Νάντια Μπουλέ και την Ευγενία Μανωλίδου. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στην πιο προσωπική του συνέντευξη τα λέει όλα!

- Ισχύει ότι επρόκειτο να κάνετε φέτος το καλοκαίρι εκπομπή στον ANT1;Πολλά είναι αυτά που είχαν ισχύ τα τελευταία δύο χρόνια. Είχα συμφωνήσει να παρουσιάσω σε δύο διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς τρία προγράμματα. Πάντοτε όμως υπήρχε ένα τελευταίο τηλεφώνημα, που με πληροφορούσαν για την αλλαγή του κεντρικού παρουσιαστή, γιατί δυστυχώς εγώ δεν έχω κολλητό κάποιο διευθυντή προγράμματος, παραγωγής ή σκηνοθέτη.
- Θεωρείτε δηλαδή ότι κυριαρχούν οι κλίκες στην τηλεόραση;Οι κλίκες κυριαρχούν στην τηλεόραση περισσότερο από ποτέ. Γι' αυτό και βλέπουμε ότι δυο - τρία πρόσωπα το πολύ σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό φτιάχνουν τεράστια ονόματα ασχέτως αν το αξίζουν ή όχι. Η προβολή τους είναι τεράστια, πολλές φορές υπό τη σκέπη της προώθησης του προγράμματος. Η προώθηση όμως είναι στο όνομα και όχι στο πρόγραμμα. Ονόματα που ο κόσμος έχει σιχαθεί να βλέπει κάποιοι επιμένουν να τα στηρίζουν.
- Για ποιους μιλάτε; Πολλοί λένε, για παράδειγμα, ότι ήταν υπερβολική η προώθηση της Ευγενίας Μανωλίδου τα τελευταία χρόνια.Δεν θεωρώ ότι η κυρία Μανωλίδου ήταν κάτι το εξαιρετικά ιδιαίτερο, ώστε να μας τραβήξει τόσο πολύ το ενδιαφέρον για δυόμισι χρόνια. Δεν νομίζω ότι ήταν το Νο1 αστέρι, δεν είχαμε ανθρώπους να προβάλουμε και επιλέξαμε την κυρία Μανωλίδου. Είναι εξαιρετική στην πρώτη της δουλειά ως μαέστρος, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομαακτικά ιδιαίτερο για να την έχουμε τόσο έντονα στα σπίτια μας. Υπάρχουν ταλέντα που επειδή είναι εκτός κυκλώματος δεν τους αφήνουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά.
- Εχετε βιώσει πόλεμο;Λογικό είναι να το έχω βιώσει. Ακόμη και τώρα με πολεμούν.
- Ποιοι σας πολεμούν;Ολοι δουλεύουν για τα προσωπικά τους συμφέροντα σε οποιαδήποτε θέση και αν είναι. Είτε είναι παρουσιαστές είτε στελέχη κοιτάνε να βάλουν ανθρώπους μέσα που έχουν οικειότητα, ώστε να μαθαίνουν αυτά που θέλουν. Παίζονται πολλά πράγματα στο παρασκήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου