Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Κατερίνα Καραβάτου: Οι 40 μέρες με την μπέμπα, η ευχούλα και ο "κατ΄οίκον περιορισμός"



Με σιλουέτα που θα την ζήλευε μοντέλο, καθώς έχει χάσει τα οκτώ απο τα συνολικά έντεκα κιλά που πήρε κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η Κατερίνα Καραβάτου απόλαυσε την βόλτα της στα στενά της Φιλοθέης. Μαζί της ο Κρατερός Κατσούλης και το μικρό «Καραβατάκι».....
Το κοριτσάκι τους. Η οικογένεια Κατσούλη μετά απο 40 μέρες βγήκε χθές απο το σπίτι, για πρώτη φορά προκειμένου να πάρουν την ευχούλα απο τον ιερωμένο της ενορίας τους και δύο ώρες μετά επέστρεψε στο σπίτι.. Η Κατερίνα έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τον νέο της και πιο σημαντικό ρόλο της ζωή της... μας είπε φίλος της οικογένειας. «Είναι full time job η ζωή μου με το μωρό και μου αρέσει όλο αυτό τόσο πολύ...πραγματικά» είπε η ίδια η παρουσιάστρια στην παρέα της. Είπα κι εγώ...Το «πραγματικά» δεν ξεχνιέται. Είναι απο τις αγαπημένες λέξεις της παρουσιάστριας. Το πρόγραμμα των δύο γονιών είναι το πρόγραμμα της μικρής τους. Ότι πεί η κόρη. Μια κόρη που ακόμη δεν έχει όνομα καθώς ακόμη και σήμερα 41 μέρες μετά την γέννηση της, Κράτ και Κατερίνα το ψάχνουν. Η μοναδική διέξοδος-λέμε τώρα- για να χαλαρώσουν λίγο οι δυο τους και να βγούν για έναν καφέ με φίλους μπορεί να βρεθεί το τετραήμερο που έρχεται καθώς απο χθές βρίσκονται στην Αθήνα οι γονείς της Κατερίνας.

Αν και μεταξύ μας κάτι τέτοιο δεν το βλέπω αφού η αδυναμία στην κόρη τόσο της Κατερίνας αλλά κυρίως του μπαμπά Κρατερού, δεν τους επιτρέπει να απομακρύνονται απο κοντά της πέραν των δέκα μέτρων. Η καλύτερη «φυλακή». Ο Baby περιορισμός κατ΄ οίκον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου