Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Επίθεση του Βατικανού στο ΒΒC επειδή έκοψε τα «προ Χριστού» και «μετά Χριστόν»!



Το Βατικανό κατηγορεί το BBC για «πράξη μεγάλης ανοησίας» επειδή το τηλεοπτικό δίκτυο απορρίπτει τους όρους «προ Χριστού» και «μετά Χριστόν» σε περίπτωση που αυτοί προσβάλλουν τους μη Χριστιανούς.
Η Ρωμαϊκή Καθολική Εκκλησία επίσης επέκρινε σφοδρά την «παράλογη υποκρισία» του βρετανικού δικτύου επειδή, όπως τονίζει, χρησιμοποιεί ψευδή σεβασμό προς τις άλλες θρησκείες για να εκκαθαρίσει τον Χριστιανισμό από τον Δυτικό πολιτισμό....

«Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο σεβασμός για τις άλλες θρησκείες είναι απλώς μια πρόφαση, γιατί αυτοί που θέλουν να σβήσουν κάθε ίχνος του Χριστιανισμού από τον Δυτικό πολιτισμό είναι ελάχιστοι κοσμικοί (μη κληρικοί)» αναφέρει η επίσημη εφημερίδα του Βατικανού και συνεχίζει «το να αρνείσαι την ιστορικά επαναστατική σπουδαιότητα του ερχομού του Χριστού στη Γη, η οποία είναι αποδεκτή ακόμα κι από αυτούς που δεν τον παραδέχονται ως Υιό του Θεού, είναι πράξη μέγιστης ανοησίας. Γιατί δεν το αναγνωρίζετε αυτό από τη στιγμή που άλλαξε ο κόσμος; Δεν υπάρχει τίποτε πιο ανιστόρητο και βλακώδες».
Η εντολή των επικεφαλής του BBC είναι να μην αναφέρονται οι όροι «προ Χριστού» (BC- Before Christ) και «μετά Χριστόν» (AD – Anno Domini) γιατί παραβιάζουν το πρωτόκολλο περί αμεροληψίας.
Οι εργαζόμενοι πλέον υποχρεούνται να χρησιμοποιούν στη θέση τους τις φράσεις «BCE -Before Common Era» και «CE - Common Era» (Προ Κοινής Περιόδου και Κοινή Περίοδος αντιστοίχως).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου