Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Νέα ζωή για την Ορθούλα Παπαδάκου! Δείτε φωτογραφίες...



H Ορθούλα δεν το βάζει κάτω. Μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της ξαναστέκεται τα πόδια της και επιστρέφει στη "ζωή" με μία επιχειρηματική κίνηση στην οποία επενδύει πολλά για επαγγελματικούς και ψυχολογικούς λόγους!

 Παιδί μεγαλωμένο μέσα σε εστιατόρια, σήμερα δημιουργεί τον δικό της χώρο και ελπίζει στα καλύτερα. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την Espresso στο νέο της μαγαζί στη Γλυφάδα. Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει γιατί αποφάσιδσε σε εποχές κρίσης να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο.
«Από μικρή έχω μεγαλώσει μέσα σε εστιατόρια. Ο πατέρας μου είχε δύο στον Καναδά, και στο Τορόντο. Είναι ένα αντικείμενο που το γνωρίζω και θεωρώ ότι παρ'όλο που υπάρχει κρίση, ο κόσμος τουλάχιστον θα βγει να φάει ένα πιάτο φαί και παράλληλα να το ρίξει λίγο έξω, να δει κόσμο και να ξεφύγει λίγο από την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Βασίστηκα στην πολύ καλή ποιότητα και τις πολύ καλές τιμές. Θεωρώ ότι έχω κάνει ένα πολύ καλό team μαζί με τους δύο Top Chefs, τον Αθηναγόρα και τον Γιώργο Βενιέρη από τη Food mask. Έχουμε ελληνικά παραδοσιακά φαγητά και σύγχρονο περιβάλλον με παρεΐστικη ατμόσφαιρα», δήλωσε στην Espresso η Ορθούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου