Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η μυστηριώδης γυναίκα που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση του ηθοποιού με την κοκαΐνη



Οι συγγενείς του γνωστού ηθοποιού που κατηγορείται ως μέλος πολυεθνικού κυκλώματος που διακινούσε μέσω της χώρας μας τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών προς την Ιρλανδία και την Μεγάλη Βρετανία, κάνουν λόγο για μια μυστηριώδη γυναίκα, η οποία θεωρούν ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σύλληψη. «Τον κάρφωσε στην Αστυνομία μια γυναίκα την οποία είχε γνωρίσει το καλοκαίρι μέσω του Facebook και, όταν χώρισαν, τον απείλησε ότι θα τον εκδικηθεί» είπε στην «Espresso» η μητέρα του 45χρονου αμέσως μετά τη σύλληψή του, και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Έχετε δει έμπορο ναρκωτικών που η μάνα του δεν έχει να φάει και να πληρώσει τη ΔΕΗ; Ο γιος μου είναι αφελής και κάποιοι τον έχουν μπλέξει πάλι…».

Σοκαρισμένος είναι και ο αδελφός του ηθοποιού, ο οποίος, αφού επιβεβαίωσε και εκείνος τη ύπαρξη αυτής της γυναίκας-μυστήριο, υποστήριξε πως ο αδελφός του ήταν μεσάζοντας σε πωλήσεις φρούτων παίρνοντας ως αμοιβή πενήντα λεπτά το κιλό: «Η αλήθεια είναι ότι πουλούσε φρούτα σε πελάτες που έβρισκε μέσω Internet. Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε πάει στην Άρτα και πούλησε πορτοκάλια σε Άγγλους αλλά, όπως μου είπε, δεν του πήραν όλο το εμπόρευμα και η νταλίκα έφυγε μισογεμάτη. Από αυτήν την παρτίδα εισέπραξε 500 ευρώ. Εγώ δεν έβλεπα να έχει λεφτά ο αδελφός μου και σε όλη αυτήν την ιστορία κάτι μου βρομάει… Αν ήταν μπερδεμένος, θα ζούσαμε μέσα στη χλιδή!» τόνισε ο ίδιος.
Εδώ και δύο εβδομάδες ο ηθοποιός ήταν παραγωγός σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι μιας νέας εκπομπής με τον τίτλο «Το καλάθι της νοικοκυράς», η οποία μοιράζει σε τηλεθεατές που έχουν ανάγκη διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και φρούτα. Μάλιστα, όπως είπε ο αδελφός του, την ποσότητα των πορτοκαλιών που δεν παρελήφθη από τους Άγγλους τη μετέφερε στο στούντιο της εκπομπής για να προσφερθεί στο κοινό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου