Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Νέος έρωτας για την Αθηνά Οικονομάκου! Δείτε με ποιον...



Ενας νέος - διάσημος -  έρωτας για την Αθηνά Οικονομάκου! Η όμορφη ηθοποιός δεν ζει μόνο "τη ζωή της άλλης", ρόλο που ενσαρκώνει στη δημοφιλή σειρά του Mega, αλλά και τη δική της στο πλάι του δημοφιλούς  τραγουδιστή...

Το ζευγάρι εθεάθη πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό κέντρο της πόλης να λάμπει από ευτυχία, αλλά και να γλεντά έως τις πρώτες πρωινές ώρες....

Η ηθοποιός, σύμφωνα με την Espresso, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, ήταν εντελώς χαλαρή και δεν είχε κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί με τον Ησαϊα Ματιάμπα. Μάλιστα οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται στη συγκεκριμένη μουσική σκηνή κάποια στιγμή κάλεσαν και τον Ησαΐα στην πίστα να τραγουδήσει μαζί τους, και εκείνος φυσικά το έκανε με μεγάλη χαρά.

Η Αθηνά δεν σταματούσε στιγμή να τον χειροκροτεί και να τον καμαρώνει. Και μπορεί η ταλαντούχα ηθοποιός εδώ και αρκετό καιρό να έχει αποφασίσει να μη μιλάει για τα προσωπικά της, αφού δεν της αρέσει να προβάλλει την προσωπική της ζωή, ωστόσο τη συγκεκριμένη βραδιά έδειχνε να περνάει υπέροχα αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων.
Οσον αφορά τη σχέση της με τον Ροντρίγκο, αποτελεί πια παρελθόν, παρ’ ότι έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα που κράτησε μόλις λίγους μερικούς μήνες.

Ωστόσο η ηθοποιός δεν έχει μιλήσει μέχρι σήμερα για το τι έφταιξε τελικά και χώρισαν οριστικά, ενώ ακούγεται πως και ο Ροντρίγκο έχει νέα σχέση στη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου