Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ναταλία Γερμανού «Μες στην καλή χαρά» και τη νέα χρονιά!



Το «πράσινο φως» για να συνεχίσει να μεταδίδεται και στο δεύτερο μισό της σεζόν πήρε τελικά το «Μες στην καλή χαρά».

Όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα η ίδια η Ναταλία, τα συμβόλαια των συντελεστών της εκπομπής αφορούσαν μόνο το πρώτο μισό της σεζόν. Σήμερα όμως φαίνεται πως οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν πως το πρωινό του Σαββατοκύριακου θα συνεχιστεί και στο δεύτερο μισό –άλλωστε τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής είναι, χωρίς εξαιρέσεις, ιδιαίτερα υψηλά....


Την ευχάριστη αποκάλυψη έκανε η σύμβουλος προγράμματος του Alpha, Ρούλα Κορομηλά, γράφοντας στη Ναταλία Γερμανού στο twitter: «Ωραία μέρα!». Και όταν η δεύτερη απάντησε «Η καλύτερη μέρα, με τα πιο “μες στην καλή χαρά” νέα», η Ρούλα Κορομηλά πρόσθεσε: «Το καλοκαίρι πια θα ξεκουραστείς Ναταλάκι μου! Τώρα έχεις πολύ δουλειά. Μες στην καλή χαρά!».

Αξίζει να σημειωθεί πως, όταν λίγο αργότερα, ένας από τους followers της Ναταλίας Γερμανού σχολίασε «Αυτό σημαίνει ότι το “Μες στην καλή χαρά” συνεχίζεται;», εκείνη απάντησε: «Σωστά!».

Το Yupi επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του Alpha, το οποίο και επιβεβαίωσε πως το «Μες στην καλή χαρά» πήρε το  εισιτήριο για τη νέα χρονιά, προσθέτοντας πως η απόφαση πάρθηκε σήμερα.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου