Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Κατερίνα Μουτσάτσου: Κατέκτησε το L.A.



Η Κατερίνα Μουτσάτσου (φωτ.) κάνει καριέρα στην Πόλη των Αγγέλων. Η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός και ερμηνεύτρια μετά από σπουδές παραγωγής και σκηνοθεσίας στο Λος Αντζελες έκανε ντεμπούτο στον χώρο της έβδομης τέχνης και γύρισε ήδη και την πρώτη μικρού μήκους ταινία της με τον τίτλο «Loverly»....


Σε συνέντευξή της στο Greek Hollywood Reporter, η Κατερίνα Μουτσάτσου μιλά για τις πανεπιστημιακές σπουδές της για το σινεμά, μέσα από το οποίο βρήκε μια άλλη δημιουργική διέξοδο έκφρασης, όπως και για την Ελλάδα, σχολιάζοντας όλα αυτά που ακούγονται για τη χώρα μας.
«Το Λος Αντζελες βοήθησε πάρα πολύ. Σε φέρνει αντιμέτωπο με τέτοιες δυσκολίες που πρέπει να στρωθείς και να δεις τι θα κάνεις για να βγάλεις το κεφάλι σου έξω από το νερό. Το “Loverly” ήταν η πρώτη μου απόπειρα ολοκληρωμένης έκφρασης. Μετά το επιτυχημένο αυτό εγχείρημα ανυπομονώ για την επόμενη ταινία».
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, σύμφωνα με την Espresso, οι δηλώσεις της Κατερίνας Μουτσάτσου για την Ελλάδα και την κατάσταση που όλοι βιώνουμε.
«Η Ελλάδα έχει αυτή την εποχή ίσως την πιο αρνητική δημοσιότητα που είχε ποτέ στην ιστορία της. Χτυπιέται από παντού. Οσοι Ελληνες ζούμε στο εξωτερικό είμαστε και θα είμαστε πάντα περήφανοι που είμαστε Ελληνες. Μεταξύ μας όμως θα πρέπει να παραδεχόμαστε τα κακώς κείμενα και να προχωράμε σε πράξεις καλές για τη χώρα και για το μέλλον της. Οι βολεψηματίες, τα ρουσφέτια, το πελατειακό κράτος, οι άχρηστοι και οι τυχάρπαστοι μας έφεραν εδώ που μας έφεραν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου