Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Kορομηλά:H Ελένη ήταν η νικήτρια της σεζον



Μέσα στο...μέλι τα λόγια της 'άσπονδης' για την Ελένη...
Η σύμβουλος ψυχαγωγικών προγραμμάτων του ALPHA μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, τις δυσκολίες που έχει αυτή τη στιγμή η τηλεόραση και διευκρίνισε αν όντως έχει επιθυμία να επιστρέψει στη παρουσίαση.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ποιο πρόσωπο θεωρεί νικητή τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπε «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά η Ελένη είναι σίγουρα νικήτρια, τα πήγε εξαιρετικά».
«Στην πρωινή ζώνη ποιους παρουσιαστές ξεχωρίζετε;»


«Επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά είναι λίγο άκομψο να πω αν μου αρέσει ή αν καλύτεροι ο Γιώργος και η Φαίη ή ο Χρήστος με τη Σίσσυ. Η τηλεόραση έτσι είναι κάποια στιγμή πάει καλά ο ένας με αυτό αλλάζει και βγαίνει πιο μπροστά ο άλλος, αυτό όμως δεν αναιρεί το ταλέντο και την ικανότητα των παρουσιαστών».
«Πιστεύετε ότι θα γίνει τελικά αυτό που συζητιέται ότι η πρωινή ζώνη θα μεταφερθεί το μεσημέρι;»
«Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η Ελένη το έκανε πρώτη και μπορεί να την ακολουθήσουν, είναι άλλωστε πρωτοπόρος. Αν γίνει, πιστεύω ότι θα τα πάνε μια χαρά».
Όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά είπε «Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολη. Όλοι εμείς που έχουμε μάθει να δουλεύουμε και να δημιουργούμε σε άλλες συνθήκες, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια να προσαρμοστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου