Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Δείτε τους επόνυμους που κάνουν της διακοπές τους στην Μύκονο



Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, η Μύκονος αποτέλεσε τον αγαπημένο προορισμό της showbiz και οι κοσμοπολίτικες παραλίες της γέμισαν παπαράτσι....



Η 25χρονη Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε στο νησί μαζί με τον αδελφό της, Σταύρο. Εκείνοι και η παρέα τους έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουλίου στη Μύκονο με ιδιωτικό lear jet.


Μέχρι τη Μύκονο όμως ταξίδεψαν, όπως κάνουν συχνότερα από μία φορά το χρόνο, και οι Ιταλοί σχεδιαστές Dean και Dan Caten, ιδρυτές του label «Dsquared2». Εδώ, σε σκάφος, με την παρέα τους.


Φανατικός του νησιού και ο Αντώνης Νικοπολίδης, που δεν σταμάτησε να παίζει με τον γιο του στην παραλία του Καλαφάτη, όπου βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του. Ο 40χρονος τερματοφύλακας, που πρόσφατα ολοκλήρωσε την καριέρα του στα γήπεδα,  και η σύζυγός του, είναι γονείς τριών παιδιών.


Η σύζυγος του Αντώνη Νικοπολίδη, Βάσω.


Μητέρα δύο παιδιών, η Ντορέττα Παπαδημητρίου καταφέρνει να διατηρεί ένα ιδιαίτερα καλογυμνασμένο σώμα: Γυμνάζεται 2- 3 φορές την εβδομάδα, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως η καθημερινότητά με τα παιδιά της αποτελεί τον πιο ευχάριστο τρόπο άσκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου